Redactia.ro
Home » Știri » Program Carrefour de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Carrefour de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Carrefour de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie. Lanțul de magazine a blocat prețul la peste 500 de produse până de Paște. Carrefour are grijă ca clienții să-și facă cumpărăturile la prețuri accesibile.

După cum toată lumea și-a actualizat programul de muncă cu ocazia sărbătorilor pascale, nici Carrefour nu se dezice. Reprezentanții lanțului de magazine au dezvăluit când și la ce oră veți găsi magazinele deschise. Așadar, până la data de 17 aprilie magazinele vor fi deschise între 8.00 – 22.00. Sâmbătă 18 aprilie magazinele vor avea program redus între orele 8.00-18.00. În prima și a doua zi de Paște adică pe 19, 20 aprolie vor fi închise.

Măsuri de protecție anti COVID-19

Reprezentanții lanțului magazinelor au postat un mesaj public în care aduc la cunoștință măsurile luate pentru perioada de urgență.

”Ne-am ocupat de: dezinfectarea cărucioarelor și a coșurilor de cumpărături; dezinfectarea caselor de marcat la nivelul benzilor de produse, POS-uri, tastatură, separatoare clienți;dezinfectarea spațiului de lucru de către casieri cu o frecvență de 30 de minute, la intrarea și ieșirea din tură;instalarea de panouri transparente de protecție la toate casele de marcat în toate magazinele, în următoarele săptămâni;instalarea de dispensere cu soluție dezinfectantă pentru angajați și clienți la intrarea în magazin, dar și în zonele cu produse proaspete;dotarea angajaților cu mănuși de protecție și pulverizatoare cu soluție dezinfectantă cu minimum 60% alcool; delimitarea zonelor cu vitrină asistată și case pentru păstrarea distanței de 1m între clienți;
informarea constantă a clienților cu privire la măsuri de igienizare și siguranță în magazin prin stațiile radio interne;informarea constantă a clienților cu privire la soluțiile pentru evitarea aglomerației la case precum folosirea Carrefour App sau a caselor Self Service;semnalistică în magazin privind măsurile de prevenire și protecție pentru clienți și desfășurarea activității angajaților în condiții de siguranță;igienizarea și dezinfectarea constantă a mijloacelor de transport angajați și clienți.
Împreună cu managerii din magazinele noastre și partenerii sociali ne asigurăm că toți colegii cunosc aceste reguli și le respectă, pentru siguranța echipelor și a clienților noștri.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: