Redactia.ro
Home » Știri » Programul Metrorex – Cum va circula metroul de Paște și de 1 mai

Programul Metrorex – Cum va circula metroul de Paște și de 1 mai

Programul Metrorex - Cum va circula metroul de Paște și de 1 mai

Vești importante pentru toți bucureștenii! Reprezentanții Metrorex au anunțat programul în perioada sărbătorilor de Paște, dar și de 1 mai.

În Sâmbăta Învierii, trenurile vor ajunge în stații la un interval de zece minute, între orele 23:00 – 1:00, iar de la 5:00, trenurile vor circula la un interval de 20 de minute.

„Metrorex vine în întâmpinarea călătorilor și anunță programul circulăției trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale. În noaptea de Înviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de metrou vor circulă între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Pentru desfășurarea în siguranță a traficului este interzisă intrarea în stațiile de metrou și în trenuri cu lumânări aprinse. De asemenea, în perioada 26-30 aprilie și 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circulă pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) și Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străulești) la un interval de circa 11 minute.

În pragul Sărbătorilor Pascale, echipa Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri. Sărbători cu bucurie alături de cei dragi!”, se arată în comunicatul Metrorex.

Citește și: Metroul Drumul Taberei – Ministrul Transporturilor anunță când va fi gata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: