Redactia.ro
Home » Știri » PSD taie din bugetul serviciilor secrete. Unde ar urma să se ducă banii

PSD taie din bugetul serviciilor secrete. Unde ar urma să se ducă banii

Liviu Dragnea

După ce Liviu Dragnea s-a arătat nemulţumit de bugetul serviciilor secrete pe 2019, PSD a precizat printr-un mesaj pe contul oficial de Facebook că s-a decis să fie tăiaţi bani de la servicii.

Banii acestora ar urma să fie redistribuiţi către „sănătatea copiilor”, susţine partidul de guvernământ.

MAI MULȚI BANI PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR, MAI PUȚINI PENTRU PRACTICILE NESĂNĂTOASE ALE SERVICIILOR. Decizia politică de ieri a PSD a fost de a pune copiii și sănătatea înaintea serviciilor secrete, care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de protocoalele secrete ilegale decât de apărarea securității naționale.

Dacă își vor restrânge activitatea strict la atribuțiile prevăzute în lege se vor descurca foarte bine cu mai puțini bani, iar diferența poate fi transferată la programele naționale de sănătate pentru copii„, este mesajul postat de PSD.

Preşedintele PSD a cerut reanalizarea bugetului serviciilor secrete pe 2019

După CEx al PSD de duminică, Liviu Dragnea a spus că ar trebui tăiate sume de la serviciile secrete şi că banii aceştia ar trebui folosiţi pentru a li se acorda copiilor suplimente de vitamina D.

„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate de exemplu.

Un program de acordare gratuită pentru toți copiii de vitamina D e tot un program de sigurnață națională.

Sau un program de diabet. Și au spus că vor analiza. Dacă pot face în Guvern, dacă nu, eu sigur o să o fac la Parlament cu amendament”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă nu e nevoie și de avizul CSAT pentru a modifica bugetele serviciilor (o dispută care a mai fost anul trecut în momentul rectificării bugetare – n.r.), Liviu Dragnea i-a întrebat pe jurnaliști ușor iritat: „Îmi trebuie avizul lui Iohannis și pentru viață să înțeleg?”. Apoi a adăugat: „Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.

Citeşte şi: Aurelian Bădulescu, noi declaraţii legate de incidentele de la protestul din 10 august

Citeşte şi: Încă o demisie în P.S.D. Oana Vlăducă trece la Pro România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: