Redactia.ro
Home » Știri » PSD trage la răspundere Guvernul Cîțu: ”A împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regăsesc nicăieri”

PSD trage la răspundere Guvernul Cîțu: ”A împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regăsesc nicăieri”

Social-democrații acuză noua guvernare, reprezentată de coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR, că are o datorie ce a  depășit 50% din PIB. Concret, că a împrumutat 50 de miliarde de euro, fără a-i investi în: ”pensii,  alocații sau proiecte de infrastructură”.

PSD trage la răspundere Guvernul Cîțu: ”A împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regăsesc nicăieri”

PSD îi cere lui Florin Cîțu să dea explicații cu privire la datoria Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, ce a depășit 50% din PIB. Mai exact, social-democrații vor ca șeful Executivului să spună în ce au fost investiți 50 de miliarde de euro împrumutați.

”E oficial! Sub guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB, fără ca banii împrumutați frenetic de Cîțu să se vadă în nivelul de trai al oamenilor sau în investiții! Guvernarea de dreapta, cu Cîțu la butoane, a împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regăsesc nicăieri: nici în pensii, nici în alocații, nici în investiții! Nu există niciun spital, nicio autostradă, niciun sistem de irigații, niciun un alt proiect major de infrastructură care să fi primit finanțare în actuala guvernare! PSD cere premierului Cîțu să prezinte în cel mai scurt timp, așa cum îl obligă legea, pe ce a cheltuit banii pe care i-a împrumutat amanetând viitorul generațiilor următoare! Cu fiecare zi care trece fără ca românilor să le fie prezentat pe ce s-au dus banii și care este planul Guvernului pentru reducerea datoriei istorice, e tot mai clar abuzul în serviciu de care se face vinovat Florin Cîțu! CÎȚU, CE AI FĂCUT CU BANII?! #RomâniiTrebuieSăȘtie”,se arată într-o postare pe facebook a PSD.
Foto: Fotografie postată de PSD

Marcel Ciolacu, către Florin Cîțu: ”Ieșiți la tablă și explicați-ne!”

De asemenea, tot într-o postare de vineri, pe facebook, liderul PSD, Marcel Ciolacu îi cere explicații lui Florin Cîțu  cu privire la „Acordului istoric pentru taxarea cu 15% a multinaţionalelor”. Marcel Ciolacu vrea ca premierul să explice de ce s-a implementat această taxă, pe care trebuie să o achite multinaționalele oriunde își desfășoară activitatea.
„ACORD ISTORIC PENTRU TAXAREA CU 15% A MULTINAȚIONALELOR! GUVERNUL CÎȚU TACE MÂLC!România se regăsește printre țările care susțin o reformă fiscală de amploare pe plan internațional! Executivul condus de „primul economist al țării” – FlorinCîțu- este… în tăcere!Domnule premier, ieșiti la tablă și explicați-ne! Sau este o altă reformă de care fugiți?!Ieri s-a luat o decizie istorică de peste 130 de țări care reprezintă nu mai puțin de 90% din PIB-ul mondial!Toate s-au aliniat OECD și România este printre ele. Reforma vizează ca în special companiile multinaționale să plătească o parte echitabilă a impozitelor oriunde își desfășoară activitatea!Românii – și mai ales firmele cu capital străin care ne susțin economia- doresc să știe cum îi vor afecta această taxare cu 15% a companiilor mari!Și ce venituri estimați că vor veni la buget și pe ce anume le veți cheltui?!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: