Redactia.ro
Home » Sport » PSG, în finala Champions League! Ce a făcut Neymar după meci

PSG, în finala Champions League! Ce a făcut Neymar după meci

liga campionilor, PSG

PSG a ajuns în premieră în finala Ligii Campionilor. Este pentru prima dată în ultimii 16 ani când o echipă din Franța ajunge în această fază a competiției.

Parizienii au trecut în semifinale cu 3-0 pe Leipzig. Angel Di Maria și Neymar au făcut un meci aproape perfect. Di Maria revenit la echipă, după ce meciul trecut a fost suspendat a reușit două pase decisive, un gol și a avut 3 șanse mari de gol create. Francezii nu le-au dat nicio șansă adversarilor, dominând meciul de la un capăt la celălalt. Marquinhos a deschis scorul, după 13 minute. A urmat golul lui Di Maria în minutul 42. Juan Bernat a fost cel care a stabilit scorul final, 3-0. PSG a mai ajuns o dată în semifinale, în sezonul 1994/1995, atunci fiind eliminată de Milan, 0-3 la general.

Ce a făcut Neymar după meci

Pentru PSG a fost un sezon perfect. Au luat 4 trofee Supercupa, Cupa, Cupa Ligii și campionatul Franței, iar acum ar putea să se îndrepte spre al 5-lea.

“O să fie greu să dormim în această seară. Am vrut să scriem istorie astăzi și am reușit. Am reușit să ne ducem echipa în finala Ligii Campionilor, ceea ce este foarte important pentru noi. Prioritatea noastră acum este să pregătin următorul meci și să luam trofeul. Nu contează cu cine vom juca, o să încercăm să facem cel mai bun meci”, a declarat Angel Di Maria.

După meci francezii au sărbătorit în vestiar. Au cântat, au dansat și s-au fotografiat. Neymar a continuat să facă spectacol și la hotelul din Lisabona, unde PSG a fost așteptată de suporteri. PSG va juca în finala Champions League, cu câștigătoarea meciului Bayern Munchen – Lyon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: