Redactia.ro
Home » Știri » Puya, prins drogat la volan. Reacția Poliției Capitalei

Puya, prins drogat la volan. Reacția Poliției Capitalei

Puya, prins drogat la volan

Polițiștii bucureșteni au efectuat, miercuri, controale de rutină. Unul dintre participanții în trafic a fost chiar rapper-ul Puya. Acesta a fost orpit de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere în jurul prânzului, în zona Dorobanți, au declarant surse din poliție.  

Puya, pe numele real Dragoş Gărdescu, de 42 de ani, a fost testat cu DrugTestul. Rezultatul a fost pozitiv la consumul de cocaină, iar la alcooltest rezultatul a ieşit negativ. Dus la audieri, artistul ar fi refuzat să dea declarații.

Puya, prins sub influența unor substanțe interzise, la volan, în București

Polițiștii i-ar făcut semn rapper-ului să tragă pe dreapta și l-ar fi testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, polițiștii i-au cerut șoferului să sufle și în DrugTest. De data aceasta, aparatul a indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Puya a fost luat, apoi, cu mașina poliției și dus la INML pentru analize. Ulterior, a fost condus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră. Acolo ar fi fost audiat în dosarul penal care tocmai fusese deschis pe numele său.

De asemenea, Dragoș Gărdescu, ar fi invocat dreptul la tăcere și ar fi refuzat să dea declarații, au spus anchetatorii.

Permisul de conducere al cântărețului de muzică rap a fost ridicat, iar anchetatorii așteaptă rezultatul analizelor. În cazul în care INML va confirma rezultatul înregistrat de aparatul DrugTest, Puya va fi trimis în judecată.

Mai mult, artistului i s-ar anula și permisul de conducere și nu ar mai avea dreptul de a susține un alt examen pentru redobândirea acestuia, pentru o perioadă de doi ani.

Reacția Poliției Capitalei

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: