Redactia.ro
Home » Sport » Radu Drăguşin a semnat noul contract cu Juventus!

Radu Drăguşin a semnat noul contract cu Juventus!

Radu Drăgușin, Juventus, contract nou, Serie A

Tânărul de 19 ani și-a prelungit înțelegerea cu Juventus Torino. Radu Drăguşin a semnat un nou contract cu campioana Italiei, valabil până în 2025.

“ În primul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost mereu aproape, și tuturor celor care m-au ajutat să cresc zilnic. Acum este timpul să demonstrez și să materializez încrederea pe care clubul a avut-o în mine”, a scris Radu Drăgușin, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Dragusin (@radudragusin5)


Radu Drăguşin este al doilea român care joacă la Juventus, după Adrian Mutu. Fotbalistul a ajuns prima dată la torinezi în 2018. Italienii l-au transferat de la Sport Regal Bucureşti, pentru suma de 250.000 de euro. În sezonul 2018/2019, românul a primit un premiul pentru evoluțiile sale la Centrul de Juniori Juventus! La echipa U17 a celor de la Juventus a jucat 20 de meciuri. Au urmat apoi echipele de U19 și U23.
Impresarul fotbalistului anunța după meciul România U21 – Germania U21 0-0, în care Radu Drăgușin a debutat la Campionatul European de Tineret, că acesta va rămâne în Italia.

„În principiu, totul este stabilit. Așteptăm revenirea lui Radu de la turneul final pentru a finaliza lucrurile.
E de trei ani la Juventus, este adevărat că avea oferte şi de la alte echipe, poate mai bănoase, dar de la Juve la Cristal Palace este mai simplu să mergi decât invers. Toată lumea va fi foarte mulţumită, vă asigur”, declara Florin Manea.

Radu Drăgușin a semnat un contract valabil până în 2025. Românul a avut și alte oferte de la cluburi importante, precum Newcastle sau Tottenham dar a decis să rămână la Juventus.

Radu Drăgușin în topul celor mai buni tineri

Drăgușin este pe locul 45 în topul celor mai buni tineri fotbaliști. În acest sezon a debutat la echipa de seniori a lui Juventus, asta după ce antrenorul Andrea Pirlo l-a chemat la antrenamente mai multe luni.
În actuala campanie, Radu Drăgușin a jucat patru meciuri pentru campioana Italiei. Unul în Liga Campionilor, cu Ferencvaros, unul în Serie A, cu Genoa, și alte două în Cupa Italiei, cu Genoa și Spal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: