Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu a slăbit enorm. Ce se întâmplă cu vedeta

Raluca Bădulescu a slăbit enorm. Ce se întâmplă cu vedeta

GALERIE FOTO (4)

Raluca Bădulescu a slăbit enorm. Jurata de la Bravo, ai Stil! a ajuns de nerecunoscut. Raluca Bădulescu și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție. Vedeta a slăbit foarte mult și arată schimbată. Ce se întâmplă cu ea?

Raluca Bădulescu a slăbit enorm. Ce se întâmplă cu vedeta

Raluca Bădulescu a slăbit enorm. Vedeta de la Kanal D s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Raluca Bădulescu este foarte slabă, mai ales după ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului. Blondina s-a operat în urmă cu opt ani, iar de atunci Raluca a continuat să slăbească. Ultima apariție a acesteia i-a îngrijorat pe fanii vedetei. Vedeta este tot mai slabă, iar internauții s-au panicat când au văzut-o.

Raluca este piele și os, dar ea se simte foarte bine în această formă. Ultimele poze postate de aceasta au stârnit îngrijorare în rândul fanilor, care nu înțeleg cum a putut să slăbească atât de mult. Recent, blondina a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat. „Trebuie să vă mărturisesc că sunt aceeași Raluca Bădulescu, am aceeași personalitate, am aceeași vervă, spirit. Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală, a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă de invidiat, dar nu despre asta este vorba în viață. Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din interior, nu trebuie să alergăm dupa imaginea perfectă. Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, mă simt foarte bine și acum. Sunt sănătoasă, acesta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a declarat jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu a slăbit peste 60 de kilograme

Odată cu micșorarea stomacului,viața Ralucăi Bădulescu s-a schimbat complet. Vedeta a slăbit 65 de kilograme, după ce ajunsese să cântărească 121 de kilograme și să aibă probleme grave de sănătate. Vedeta a apelat la operație de gastic sleeve. „Eu am slăbit în total 65 de kilograme. Acum am 56, dacă facem un calcul matematic, mai bine nici nu îl fac. De la multă lume am auzit că au spus despre mine că am slăbit mult prea mult şi că nu e mai bine nici aşa. Am făcut o operaţie acum doi ani. Mă menţin aşa de 56-57 de kilograme de aproape un an. Mă menţin mâncând de toate, prăjituri, pizza pentru că eu sunt o gurmandă şi sunt toată viaţa o gurmandă. Eu nu m-am îngrăşat pe fond nervos, eu am mâncat”, povestea Raluca Bădulescu, în 2014.

Raluca Bădulescu a spus care este meniul său zilnic, mărturisind că îi place să mănânce foarte multe dulciuri. ”Meniul meu zilnic nu diferă cu mult de cel al altor persoane. Singura diferență este că nu am definit un mic dejun, prânz sau cină, pentru că în acești opt ani de când am făcut operația de gastric sleeve, m-am învățat să mănânc cantități mici, cât mai des.Dulciurile sunt pasiunea mea vinovată, este adevărat că tot din cauza acestei pasiuni am mai pus câteva kilograme în plus, pe perioada lockdown-ului, dar mi-am revenit! Acum sunt din nou în formă fizică maximă!”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: