Redactia.ro
Home » Monden » Ramona de la Clejani a cerut ordin de restricție pe numele lui Fulgy. Care este motivul

Ramona de la Clejani a cerut ordin de restricție pe numele lui Fulgy. Care este motivul

Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy.

Noi detalii ies la iveală despre Fulgy. Sora sa vitregă, Ramona, a cerut ordin de restricție pe numele lui, după ce în urmă cu o lună a amenințat-o cu moartea, în direct la TV. De asemenea, Ramona a depus și o plângere penală, dar și-a retras-o.

Ramona de la Clejani a cerut ordin de restricție pe numele lui Fulgy. Care este motivul

Când se credea că apele s-au mai liniștit în cazul lui Fulgy, noi detalii care-l defavorizează ies la iveală. După ce în urmă cu o lună a amenințat-o cu moartea la ”Acces Direct” pe sora sa vitregă, Ramona, aceasta a mers la poliție. Ramona a depus plângere penală și a cerut ordin de restricție.

Între timp, motivând că are milă față de Fulgy, Ramona și-a retras plângerea penală și a păstrat doar ordinul de restricție.

”În motivarea cererii, s-a arătat că la data de 02.07.2021, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla în calitate de invitată pe platourile de filmare a emisiunii „Acces Direct” difuzată de postul Antena 1, victima a fost amenințată cu acte de violență și cu moartea de către fratele său vitreg – agresorul, care intrase în legătură telefonică directă. Se arata ca victima locuieste cu fiicele sale minore si considera ca exista o situatie de risc pentru acestea. Anterior acestui incident nu au mai existat alte cazuri de violenta asupra persoanelor, membrii de familie, bunuri”, este comunicatul poliției, scrie RTV.

Oamenii legii i-au interzis lui Fulgy să se mai apropie de Ramona, după ce ea a depus plângere. Concret, i-au pus interdicție lui Fulgy să se mai apropie la o distanță de minim 100 de metri atât față de Ramona cât și de copiii acesteia, pe o perioadă de 60 de zile, adică timp de două luni.

Fulgy și-a reluat ”la revedere” de la fani

Nu se cunosc detalii despre ce se mai întâmplă cu Fulgy în ultima perioadă. Într-un live pe facebook, el a dat de înțeles fanilor că nu ar mai vrea să se expună public și că pleacă într-o vacanță.

„Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis fanilor, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: