Redactia.ro
Home » Monden » Ramona de la Clejani și-a iertat fratele vitreg. Bruneta și-a retras plângerea de la poliție împotriva lui Fulgy

Ramona de la Clejani și-a iertat fratele vitreg. Bruneta și-a retras plângerea de la poliție împotriva lui Fulgy

Ramona de la Clejani și-a iertat fratele vitreg

Ramona de la Clejani și-a iertat fratele vitreg. Artista le-a spus fanilor săi că a mers la poliție pentru a-și retrage plângerea făcută împotriva fratelui său vitreg, Fulgy. Ce a determinat-o pe Ramona să ia această decizie?

Ramona de la Clejani și-a iertat fratele vitreg. Bruneta și-a retras plângerea de la poliție împotriva lui Fulgy

Ramona de la Clejani și-a iertat fratele vitreg. Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani a fost amenințată de Fulgy, motiv pentru care a mers la Poliție unde a făcut plângere împotriva acestuia. Recent, Ramona Manole le-a mărturisit fanilor din mediul online, postând un clip video cu ea în timp ce era cu una dintre fiicele sale în aproapierea unei secții de poliție, spunâns că a decis să-și retragă plângerea împotriva lui Fulgy.

Bruneta a declarat pe Facebook că este pregătită să îl ierte pe fratele său vitreg, pentru că îl consideră o persoană bună. De asemenea, Ramona a povestit că a făcut acest pas pentru tatăl ei, Ioniță de la Clejani. Cântăreața își dorește ca soțul Vioricăi de la Clejani să o aprecieze pentru bunătatea și blândețea ei, dar și pentru că a ales să meargă mai de parte și să îl ierte pe fiul său.”Din iubire pentru tatăl meu Dumnezu astăzi am decis să iert… Imi doresc ca Tatal meu biologic Să aprecieze bunatatea sufletului meu”, a scris Ramona Manole pe rețelele de socializare cu puțin timp în urmă.

Ramona Manole, amenințată de Fulgy

În urmă cu câteva luni, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a amenințat-o cu moartea pe Ramona Manole,fiica cea mare a artistului. Bruneta și-a făcut griji pe fetițele sale, declarând că nu mai putea ieși afară de frică. Deși nu păstrează legătura cu familia tatălui său, Ramona a decis să-și ierte fratele vitreg. În momentul în care Ramona a fost anunțată că Fulgy va intra în închisoare din cauza plângerii pe care ea a făcut-o, bruneta a vrut să îndrepte lucrurile. ”E foarte greu să mergi undeva și să-ți fie teamă. Acum că el o fi glumit, că o fi spus adevărul, dar nici în glumă nu poți să vorbești așa. El este un pericol public, o știm cu toții. Eu sunt un om simplu. Dacă eu aș face rău cuiva… Am vrut să vadă și vreau să vadă că poliția noastră nu doarme, că există și la noi, cum este în străinătate. Dacă eram în străinătate, Fulgy era acum legat”, a declarat Ramona Manole la acea vreme.

Ramona a declarat că este dezamăgită pentru că Margherita și Fulgy au fost implicați în numeroase scandaluri în urmă cu câteva luni. Mai mult, aceasta spunea că îi pare rău de tatal său, că a fost nevoit să treacă prin asemenea momente. „Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.Eu apreciez numele acesta,, și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000-20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”, a declarat Ramona Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: