Redactia.ro

Rareş Bogdan, din nou tată. Anunţ-bombă despre copilul încă nenăscut

GALERIE FOTO (2)

Rareş Bogdan, omul care a fost vioara întâi a PNL-ului la alegerile europarlamentare, se pregăteşte să devină din nou tată. Soţia lui, Florina, va naşte în câteva zile.

Rareş Bogdan şi „jumătatea” lui mai au un băieţel, pe Mihăiţă, în vârstă de 7 ani. De această dată, vor fi părinţi de fată. Deocamdată, fostul jurnalist n-a dezvăluit ce nume va purta micuţa. Rareş Bogdan a ieşit în weekend la cumpărături pentru copila care nu s-a născut încă. „Pregătiri pentru venirea Printesei lui Tata…….. mai sunt câteva zile„, a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Rareş Bogdan a anunţat încă din campania electorală că doreşte să-şi crească micuţii în România, nu vrea să emigreze din cauza greşelilor pe care el pretinde că le-a făcut PSD-ul. Politicianul şi soţia lui plănuiesc să-şi crească familia în ţara noastră. Într-un dialog cu fanii săi de pe Facebook, Rareş Bogdan le-a dezvăluit oamenilor că luptă în fiecare zi pentru a le crea copiilor o ţară potrivită în care să crească.

Rareş Bogdan are succes şi în politică. Dacă era văzut şeful PNL-ului, în locul lui Ludovic Orban, unii îl cred candidat bun pentru prezidenţiale. Totuşi, fostul realizator TV a declarat că Iohannis rămâne propunerea PNL-ului pentru prezidenţiale. „PNL are un candidat foarte puternic. Este vorba despre actualul și viitorul președinte Klaus Iohannis. Nu se pune problema ca el să părăsească România. Va rămâne la Cotroceni până în noiembrie iar din noiembrie va fi tot la Cotroceni”, a precizat Rareș Bogdan.

Din 2012, de când s-a mutat de la Cluj-Napoca la București, unde a început un show pe teme politice la Realitatea TV, Rareș Bogdan i-a luat la țintă pe toți liderii politici importanți, uneori chiar la limita standardelor meseriei de jurnalist: Traian Băsescu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Kelemen Hunor și chiar ”prietenul său”, Klaus Iohannis, căruia i-a reproșat prestația prea prudentă în raport cu PSD. În ultimii ani a devenit cel mai vocal critic al lui Liviu Dragnea, dintre toți realizatorii de emisiuni de televiziune cu teme politice.