Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Babană, noul reporter Antena Stars, i-a rupt scaunul Cosminei Adam de la Acces Direct. Cum a fost posibil

Răzvan Babană, noul reporter Antena Stars, i-a rupt scaunul Cosminei Adam de la Acces Direct. Cum a fost posibil

Răzvan Babană, fost concurent al emisiunii Chefi la Cuțite, este acum reporter special în cadrul ”Showbiz Report” de la Antena Stars. În timpul unei vizite, acasă la Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, Răzvan s-a așezat pe un scaun și l-a rupt din cauza kilogramelor sale. Mai în glumă, mai în serios, Cosmina i-a recomandat să slăbească.

Răzvan Babană, noul reporter Antena Stars, i-a rupt scaunul Cosminei Adam de la Acces Direct. Cum a fost posibil

Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, este revoltată după ce Răzvan Babană, noul reporter al emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, i-a rupt scaunul. S-a întâmplat în timp ce acesta s-a așezat pe scaun ca să testeze câteva parfumuri ale frumoasei asistente, în timp ce se afla în vizită,  acasă la aceasta.

„Fraților, mi-a rupt scaunul ăsta. Să intre la dietă odată, să mai slăbească și el”, a spus, râzând, Cosmina Adam, după ce reporterul i-a rupt scaunul, informează Spynews.

Răzvan Babană recunoaște de altfel că are probleme cu kilogramele și are de gând să le dea jos cât de rapid.

Răzvan Babană, reporterul special Antena Stars, i-a distrus un obiect de preț unei cunoscute vedete de la noi: „Pune mâna și slăbește” / VIDEO

Cosmina Adam, cântăreață de muzică populară

Pe lângă profesia de asistentă TV, Cosmina Adam se bucură și de statutul de artist de muzică populară. Până să devină membru al echipei Acces Direct, Cosmina Adam era cunoscută doar în lumea muzicală. Odată ce Emily Burghelea a plecat de pe postul de asistentă a emisiunii, Cosmina i-a luat locul.

Deși este frumoasă și celebră, Cosmina spune că nu are noroc în dragoste.

„Cam fug băieții de mine. Eu sunt o femeie puternică și cred că le e frică, din cauza asta. Sunt Scorpion. Sunt egoiști, geloși, posesivi. Eu sunt și singură la părinți și sunt egoistă de fel. Nu există nicio persoană. Sunt singură de vreo jumătate de an. Am scris la un moment dat un text pentru acel cineva și nu mai există. Nu am suferit din gelozie, nu a fost să fie… nepotrivire de caracter. L-am băgat prea mult în seamă în ultima perioadă și îi cresc coarne. Nu e cunoscut și nu ăsta e scopul. Din punctul meu de vedere a fost o relație serioasă. Dacă s-a terminat relația, omul nu avea nimic… Eu am pus punct pentru ce a făcut el după patru, cinci luni”, a spus Cosmina într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: