Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu ar putea ajunge în Bundesliga

Răzvan Lucescu ar putea ajunge în Bundesliga

Răzvan Lucescu, Răzvan Lucescu demis, Al Hilal

Răzvan Lucescu ar putea face un pas uriaș. Antrenorul român ar fi fost propus la Schalke 04. Cel care a avansat această idee a fost un cunoscut impresar, Franjo Vranjkovic.

Schalke 04 este una dintre cele mai cunoscute echipe din Bundesliga. Șefii echipei au decis să-l demită pe David Wagner, după două înfrângeri 0-8 cu Bayern Munchen și 1-3 cu Werder Bremen. De 18 meciuri, Schalke 04 nu a mai bătut pe nimeni. Se vehiculează deja mai multe nume pentru postul de antrenor al nemților. Printre acestea sunt fostul antrenor al lui Augsburg, Manuel Baum, dar și fostul selecționer al Belgiei, Marc Wilmots. Acesta a și jucat la echipa care a cucerit de 7 ori titlul de campioană în Germania.

Franjo Vranjkovic l-a propus pe Lucescu

Unul dintre cei mai cunoscuți impresari ai momentului ar fi pomenit numele lui Răzvan Lucescu, pe care îl vede pe banca celor de la Schalke 04.

„Schalke este un club al poporului, al oamenilor ca și PAOK, e foarte dificil de gestionat. De aceea am avut ideea de a-l întreba pe Răzvan Lucescu dacă l-aș putea propune pentru postul de antrenor la FC Schalke. Domnul Lucescu a fost de părere că ideea mea este bună și de aceea l-am propus pe antrenorul anului 2019 în Grecia conducerii lui FC Schalke”, a declarat agentul Franjo Vranjkovic, pentru presa din Germania.

Românul supărat după eliminarea din Liga Campionilor Asiei

Al Hilal a fost eliminată la masa verde din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Răzvan Lucescu a fost decimată de coronavirus, dar românul reușise să alcătuiască un prim 11 pentru a putea juca. Observatorul meciului dintre Al Hilal și Shabab Al-Ahli Dubai a decis în ultimul moment că meciul nu se poate juca. Răzvan Lucescu s-a enervat cumplit după această decizie. Al Hilal este campioana en-titre în Liga Campionilor Asiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: