Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, primul pas spre împăcarea cu Lidia Buble. Gestul făcut de prezentatorul TV

Răzvan Simion, primul pas spre împăcarea cu Lidia Buble. Gestul făcut de prezentatorul TV

Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au șocat lumea mondenă atunci când și-au anunțat despărțirea. La acel moment, părea că nu există șanse de împăcare, mai ales pentru că mulți au spus că cuplul s-a gândit mult înainte de a lua decizia radicală.

Răzvan Simion dorește împăcarea?

Mai mult decât atât, Lidia Buble și-a mutat toate lucrurile și chiar și-a luat o casă nouă, după ce a plecat din casa în care a locuit cu prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, semn că împăcarea nu mai este o opțiune.

Totuși, acest lucru și determinarea lor de a sta separați nu mai este acum atât de evidentă, în urma unui gest făcut de Răzvan Simion.

Acesta a început iar să o urmărească pe artistă pe rețelele de socializare și chiar mai mult, el îi dă like la fiecare poză pe care o postează pe aceste platforme.

Așadar, s-ar putea să existe o urmă de regret din partea prezentatorului, care pare că face primul pas spre împăcarea cu Lidia Buble, alături de care a petrecut ultimii cinci ani din viață.

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Tot Răzvan Simion a fost cel care a anunțat și despărțirea de Lidia Buble, printr-un mesaj complex publicat pe pagina sa de Instagram.

Atunci, el spunea că artista nu mai este fericită lângă el, dar unele voci susțineau că el ar fi fost infidel.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, a scris Răzvan pe instagram.

Răzvan Simion a divorțat de soția lui, Diana, pentru a fi împreună cu Lidia Buble, de care s-a îndrăgostit încă de când cei doi erau împreună. Alături de cântăreață, el a petrecut cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: