Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Adrianei Bahmuțeanu despre situația lui Mario Iorgulescu

Reacția Adrianei Bahmuțeanu despre situația lui Mario Iorgulescu

GALERIE FOTO (2) Adriana Bahmuțeanu

Prezentatoarea Tv, Adriana Bahmuțeanu reacționează în urma accidentului grav pe care Mario Iorgulescu l-a provocat-o în Capitală. Adriana își spune părerea despre Mario.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu despre situația președintelui LPF

Vedeta de televiziune, Adriana. Bahmuțeanu și-a spus părerea despre fiul lui. Gino Iorgulescu. Aceasta susține că vinovații principali sunt părinții, pentru că i-au oferit fiului lor tot ce și-a dorit, fără să muncească absolut deloc.

Copilul prost crescut este o povară și devine un pericol public. El crede că Îi este permis orice, dar absolut orice, el sfidează pe toată lumea, pentru el nu există legi ba, mai mult, judecători corupți îi țin isonul și îi dau achitare iar șmecherii de oraș îl cred tovarășul lor, că de, tati are bani. Copilul prost crescut zâmbește arogant de la volanul unui bolid de lux pentru care n-a muncit o zi dar pentru care au muncit în schimb mami și tati, care au pus ban pe ban și au făcut avere ca odrasla „să nu sufere cum sufeream noi că n-aveam de nici unele”. Și uite așa trăiește și parazitează copilul răsfățat, cocoloșit, un inadaptat social sau, mai rău, un pericol public care se crede Dumnezeul șoselelor!

„Mario Iorgulescu a sfidat lumea din jur”

Adriana Bahmuțeanu consideră că lui Mario i se pare normal să sfideze lumea din jurul lui și faptul să muncească i se pare o prostie.

Lui Mario Iorgulescu i se pare firesc să sfideze o lume întreagă care n-are Aston Martin sau haine de fitze. I se pare o prostie să muncească cinstit atâta timp cât totul vine pe de-a moaca de la părinți! Nu știu ce mare brânză a făcut la viața lui sau ce alte fapte de vitejie, dar am citit undeva că ar fi un copil neiubit.”

Prezentatoarea tv susține că Gino și Carmen Iorgulescu nu au știut să își crească copilul.

Nu-i cunosc situația, dar înclin să cred că teoria e falsă. Oameni ăia își iubesc enorm copilul, numai că n-au știut cum să îl crească! Copilul ăsta râzgâiat a învățat un sigur lucru: că banul primează și că el e deasupra legii!!!”, a precizat ea.

Citeste si:Reconstituire în cazul Caracal. Mamei Luizei i s-a făcut rău după ce l-a văzut pe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: