Redactia.ro
Home » Știri » Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT

GALERIE FOTO (4)

Alex Bodi a avut prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a fost chemată ca martor de DIICOT în dosarul în care afaceristul este acuzat de proxenetism și trafic de carne vie. În toată această perioadă, vedeta a pornit un adevărat război cu fostul ei soț și a depus plângere împotriva lui, după ce a bătut-o. 

 

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT

Întrebat dacă știe că Bianca Drăgușanu a fost chemată ca martor în dosarul deproxenetism și carne vie în care el este acuzat, Alex Bodi a făcut primele declarații.

,,Am aflat. Bineînțele că am aflat. Nu am de ce să mă tem pentru că în perioada 2014-2016 nici nu o cunoșteam pe respectiva doamnă. În 2018 septembrie ne-am înâlnit și am început să avem o relație. Să mă tem pentru ce? Dacă au chemat-o (n.r.ca martor la DIICOT) sau nu au chemat-o sau ce încearcă ea să facă, doar că nu are nicio implicare în dosarul meu anterior, pentru că poate a fost sub acoperire sau nu. Dar în anul 2014, 2015, 2016, până în vara anului 2018 ea nu a făcut parte din viața mea ca să aibă vreo legătură cu dosarul și eu nu am de ce să mă tem nici fără ea, dar csă mă tem ce va zice ea. Ea ce va zice trebuie să știe clar ce va susține și va declara. Poate vrea să spună clar câți bani a dat prin vacanțe, pe unde am dus-o, cât am ajutat-o…’, a spus Alex Bodi într-o intervenție la Teo Show.

Mai mult, Alex Bodi nu va mai putea să o contacteze pe Bianca Drăgușanu, pentru că afaceristul nu are voie să ia legătura cu martorii care sunt implicați în acest dosar.

În cadrul intervenției, Alex Bodi a susținut că tot adevărul va ieși la iveală. Întrebat dacă regretă relația pe care a avut-o cu Bianca, afaceristul a răspuns deschis.

,,Dacă ar fi să răspund definitiv aș fi un om ipocrit. În prisma celor ce se întâmplă, regret ce se întâmplă momentan, urăsc chestiile astea care ne denigrează și care nu ne fac bine, nici nouă, nici familiilor noastre. Cred că suntem doi oameni maturi și nu ne-a forțat nimeni să avem o relație.Dar da, având în vedere unde au decurs lucrurile, regret că am cunsocut această persoană și că am trăit în casă cu un dușman‘, a mai spus Alex Bodi.

Întrebat dacă a iubit-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu a ezitat să răspundă.

,,Am avut și partea mea sentimentală, logic, până am văzut cine este cu adevărat și prin ce încercări am trecut cu dânsa. După a fost o relație dedemonstrează-ți că nu este așa. Noi tot timpul am înceract să ne dăm o șansă ca să ne înțelegem perfect. Noi ne-am despărțit în octombrie, ea nici nu și-a dat seama. M-am urcat în mașină și am plecat spre gErmania. I-am recunoscut de Daria (n.r. Daria Radionova, noua iubită) a mai precizat Alex Bodi în cadrul intervenției.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a depus plângere împotriva lui Alex Bodi, după ce afaceristul a bătut-o până la leșin în repetate rânduri. Imaginile care au apărut în mediul online au șocat pe toată lumea.

„Există o plângere, pe baza acelor certificate de la IML, depusă acum două luni. Deci era în termen, pentru că ultimul certificat a fost scos acum patru luni și plângerea a fost depusă acum două luni. Și spune că există un dosar și vrea să meargă până la capăt. Există patru certificate medico-legale, dar contează și când a de pus plângerea, să nu fi depășit termenul limită pe care îl cere legea’, a declarat Dan Capatos, despre mesajele primite de la Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: