Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Connect-R, după ce mama lui Culiță Sterp și-a arătat rasismul. Ce părere are artistul

Reacția lui Connect-R, după ce mama lui Culiță Sterp și-a arătat rasismul. Ce părere are artistul

Reacția lui Connect-R, după ce mama lui Culiță Sterp și-a arătat rasismul

Reacția lui Connect-R, după ce mama lui Culiță Sterp și-a arătat rasismul. După ce mama Geta a făcut o declarație jignitoare la adresa rromilor, Connect-R s-a arătat foarte deranjat pe rețelele de socializare. Mai mult, artistul a acuzat-o pe mama lui Culiță Sterp de rasism.

Reacția lui Connect-R, după ce mama lui Culiță Sterp și-a arătat rasismul. Ce părere are artistul

Reacția lui Connect-R, după ce mama lui Culiță Sterp și-a arătat rasismul. În urma conflictului dintre Jador și Culiță Sterp de la Survivor România, mama Geta nu a putut sta deoparte în cearta lor și a reacționat. Culiță i-a spus lui Jador duminica trecută, că greșește foarte mult și că ar trebui mai lucreze la atitudinea sa, pentru că el este singurul concurent care s-a certat cu toată lumea. Ei bine, se pare că din această cauză familiile celor doi concurenți nu se mai înțeleg. Geta Sterp, mama lui Culiță a vorbit urât la adresa țiganilor, gest care l-a deranjat pe Connect-r, dar și pe telespectatorii de la Survivor România.

De-a lungul live-ului pe care îl făcea cu mama sa, Geta, sora lui Culiță, a rugat-o pe mama sa să nu mai folosească injurii, dar aceasta a continuat să-și spună părerea. „Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău, dar gura bate curul! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dracu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță? Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile”, a spus Geta Sterp.

Printre cei care au reacționat la părerea mamei Geta despre țigani, s-a numărat și Connect-R. Acesta a distribuit filmulețul cu mama lui Culiță, iar artistul făcând parte din comunitatea romă, nu i s-a părut normal ca în anul 2021, să mai existe astfel de prejudecăți. „Iluzia separării în 2021! Mai mult ca niciodată. Așa ceva în 2021? Suntem în urmă cu 2000 de ani.”, a spus artistul la distribuirea imaginilor cu mama lui Culiță Sterp.

Mama Geta despre cearta lui Jador cu Culiță Sterp

Cea care i-a dat viață lui Culiță Sterp nu a putut rămâne indiferentă la cearta dintre fiul ei și Jador, care sunt prieteni foarte buni. Femeia a declarat că este normal să aibă loc asemenea conflicte, din cauza stresului și a foamei.

”Nu sunt certuri… Dar dacă toată echipa, toți… Ca și când se duc la vot, dacă sunt 1000 de voturi pentru un primar, aici în comună, și doar eu mă încăpățânez să nu votez pe ăla, aia 1000 au câștigat.Adică întotdeauna așa a fost, majoritatea câștigă… Dar aici (în cazul Jador, n. red.) eu nu cred că are suflet rău, dar gura bate cu@#l”, spune mama Geta.

Fiica sa, Geta a spus la rândul ei, că Jador nu este băiat rău, doar că uneori exagerează și ar trebui să recunoască. Mai mult, Mama Geta consideră că cei doi s-au certat pentru că nu sunt maturi și nu înțeleg unele lucruri.  ”Sunt copii, nu-s copți la cap… Nici Culiță nu i-a zis absolut nimic cu răutate, i-a zis… în față. Dar cum să zică, dacă nu ascultă, îi zici în față”, mai explică Mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: