Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor: „O să se vadă…”

Reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor: „O să se vadă…”

Iată reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor!

Reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor

Emisiunea iUmor a fost în centrul atenției înaintea sezonului 15, deoarece Dan Badea și Șerban Copoț nu vor mai fi gazdele cunoscutei emisiuni de la Antena 1, iar locul lor va fi ocupat de Emi și Cuza. După ce vestea a fost făcută publică, Dan Badea a avut o reacție surprinzătoare.

Chiar dacă decizia de a fi înlocuit ar fi putut afecta pe oricine, Dan Badea a demonstrat că este gata să privească înainte și să se concentreze pe planurile sale de viitor. În loc să se lase pradă regretelor, celebrul comedian a anunțat că va investi timp și efort în cariera sa de stand-up, atât în țară, cât și în străinătate. Această abordare încrezătoare arată că Dan Badea este hotărât să continue să își ofere talentul său publicului, indiferent de platforma pe care o va face.

Ceea ce a stârnit interesul fanilor săi este legat de un nou proiect TV la care Dan Badea va participa. Deși nu a dezvăluit detalii despre acesta, a făcut o promisiune misterioasă că vom avea parte de ceva „frumos” și că acest proiect va fi difuzat la același post, Antena 1. Această declarație a adăugat un strop de suspans și nerăbdare în rândul publicului, care acum așteaptă cu entuziasm să descopere despre ce este vorba.

În ceea ce privește legătura cu Antena 1, Dan Badea a lămurit că încă face parte din echipa trustului media și că colaborarea sa cu televiziunea continuă într-o altă direcție. Decizia postului de a-l implica într-un nou proiect arată încrederea pe care Antena 1 o are în potențialul și talentul lui Dan Badea.

„Sunt foarte bine, încep un turneu în țară și în străinătate, niște filmări de care nu pot să zic că așa e treaba, proiect mare, o să se vadă la televizor, în același trust. O să fie ceva frumos”, a declarat Dan Badea pentru playtech.ro.

Emi și Cuza la cârma emisiunii iUmor

Noul sezon al emisiunii iUmor din România, care se bucură de peste 2.5 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, a început filmările. Un duo consacrat, format din Emi și Cuza, va prelua cârma emisiunii. Cei doi vor ocupa rolurile de prezentatori, fiind alături de concurenți în culisele acestui renumit show.

După ce au fost aleși ca prezentatori pentru sezonul 15 al emisiunii iUmor, Emi și Cuza au împărtășit entuziasmul lor pentru această nouă oportunitate.

„Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 iUmor nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza, potrivit a1.ro. 

„Totul a început cu un telefon! Așa încep și căsnicii, și nașteri, și invitații la nuntă, și livrări de colete prin curier și restructurări de post! A fost ceva normal! Când am fost întrebați dacă ne-ar surâde ideea cred că a fost unul dintre momentele în care ne-am înțeles fără să ne spunem nimic unul altuia, pentru că până la urmă va fi o experiență nouă pentru noi, mai ales că este o emisiune de comedie, cumva pe nișa noastră, a ceea ce am făcut în online, unde putem fi noi și unde ne putem simți confortabil! Într-adevăr, ne-am gândit și la rate, la investiții, la ce ne mai ajută banii și am zis că e OK să mergem. Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi”, a declarat cu umor Emi, conform sursei citate. 

Sursa foto:Captură ecran YouTube iUmor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: