Redactia.ro
Home » Știri » Restricţii de trafic. 10 accidente în ultimele 24 ore în Capitală.

Restricţii de trafic. 10 accidente în ultimele 24 ore în Capitală.

Restricţii de trafic. 10 accidente în ultimele 24 ore în Capitală.

Restricţii de trafic. În ultimele 24 de ore, în Capitală au avut loc 10 accidente, soldate cu rănirea uşoară a opt persoane şi a altor două aflate într-o stare gravă, transmite brigada rutieră.

Restricţii de trafic. Două persoane au fost rănite grav în accidentele produse în ultimele 24 de ore în Capitală anunţă Briagada Rutieră a Inspectoratului General al Poliţiei Românie (IGPR), într-un comunicat remis luni MEDIAFAX.

Citește și: Interlopul Nicolae Duduianu, arestat. Ce a făcut în trafic

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 10 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane rănite uşor şi 2 persoane rănite grav, transmite sursa citată.

Poliţiştii rutieri avertizează că sunt defecte semafoarele de la Pod Eroilor, Pod Grozăveşti şi Baba Novac – Câmpia Libertăţii.

De asemenea, traficul este deviat sau restricţionat parţial, ca urmare a lucrărilor la infrastructura rutieră pe următoarele străzi sau tronsoane:

– Şos. Pantelimon – Cora;
– Şos. Panduri – Str. Dr. Bagdasar;
– Drumul Taberei – Str. Braşov;
– Drumul Taberei – Str. Sibiu;
– Drumul Taberei – Str. Romancierilor;
– Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu şi Str. Lânăriei;
– Spl. Independenţei, mai multe puncte de lucru;
– Sos. Virtuţii – zona Lukoil;
– Str. Fabrica de Glucoză – lucrări de supralărgire;
– Bd. Decebal, tronsonul cuprins între Str. Dristorului şi Piaţa Muncii;
– breteaua care face legătura între Calea Griviţei şi Podul Grant, pe sensul Str. Turda – Calea Crângaşi.

Citește și: Primăria Capitalei începe astăzi lucrările la Podul Grant. Ce strazi vor fi închise

Lucrări pe autostrada A2București-Constanța

Restricţii de trafic. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se execută pe parcursul zilei diferite lucrări asupra sistemului rutier, astfel:

– între kilometrii 192 şi 160, pe sensul de mers către Bucureşti, banda 2 restricţionată, marcaje rutiere de la ora 12:00 la ora 18:00;

– pe tronsonul 19 – 20, sensul de mers către Constanţa, restricţie pe banda 1, asfaltări între orele 09:00 – 16:00;

– între kilometrii 19 şi 18, pe sensul de mers către Bucureşti, banda 1 restricţionată, asfaltări în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită în zona lucrărilor, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere montate la faţa locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Restricţii de trafic. Totodată, şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 – 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Restricţii de trafic. Având în vedere că începând de ieri, ora 15, până în data de 8 mai, ora 09, este în vigoare o informare meteorologică de ploi, vijelii şi căderi de grindină, ce va afecta treptat majoritatea regiunilor ţării, recomandăm participanţilor la trafic să verifice înainte de a pleca la drum dacă au funcţionale ştergătoarele de parbriz, sistemele de iluminare şi dezaburire şi să le folosească adecvat, să circule cu viteză redusă, efectuând fiecare manevră în trafic numai după o asigurare temeinică, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul din faţă şi să acorde o atenţie sporită traficului, pentru a putea preîntâmpina eventuale accidente rutiere.

Citește și: Noul Cod Rutier. Ce îi așteaptă pe șoferi și ce amenzi s-au modificat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: