Redactia.ro
Home » Știri » REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă// NOTELE sunt afișate online pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă// NOTELE sunt afișate online pe edu.ro

REZULTATE BAC 2020

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. Emoții uriașe pentru elevii care au susținut examenul de bacalaureat săptămâna trecută. Azi sunt afișate notele pe edu.ro.  

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. Primele rezultate de la Bac sunt așteptate în jurul orei 12:00

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. Notele pot fi verificate online, pe edu.ro. Tot miercuri, elevii care sunt nemulțumiți de notele pe care le-au obținut, pot face contestație, între orele 14:00-20:00.

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. Când pot fi depuse contestațiile la BAC

„Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora”, arată informațiile oficiale oferite de Ministerul Educației.

Edu.ro anunţă ce notă ai luat la fiecare probă în parte

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. După ce contestațiile vor fi soluționate, rezultatele finale de la Bacalaureat vor fi publicate pe 5 septembrie, sâmbătă. În acest an, la sesiunea de Bacalaureat din toamnă au participat 24.900 de elevi ce au terminat liceul în acest an, dar nu au reușit să promoveze Bacalaureatul din prima încercare. Ceilalți candidați, în număr de 17.800, au fost elevi au altor promoții.

Cele mai tari perle de la bac

Bacalaureat 2020. Ce subiecte au picat la Geografie, Chimie, Fizică, Economie şi Informatică. Vezi PDF şi barem de rezolvare pentru fiecare probă în parte la sesiunea de toamnă

Elevii de clasa a XII-a susțin proba la alegere a profilului joi, aceasta fiind ultima din cadrul examenului de bacalaureat. Elevii au avut de ales între mai multe materii, în funcție de profilul pe care l-au studiu pe parcursul celor patru ani de liceu.

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. Astfel, materiile din care au avut de ales elevii sunt următoarele: pentru profilul real, absolvenții trebuiau să aleagă între Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică.

În schimb, cei care au studiat la un profil uman Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie.

REZULTATE BACALAUREAT 2020 toamnă. Pentru a trece examenul de BAC, un elev trebuie să îndeplinească mai multe criterii:

– să aibă echivalate, recunoscute sau să fi susținut toate examenele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
– să dea toate examenele scrise și să obțină nota 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
– să obțină media 6 (cel puțin) la probele scrise

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: