Redactia.ro
Home » Monden » Rică Răducanu, din nou pe mâna medicilor. Fostul fotbalist, operat de urgență

Rică Răducanu, din nou pe mâna medicilor. Fostul fotbalist, operat de urgență

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! În ce stare se află soția lui

Rică Răducanu, din nou pe mâna medicilor. Fostul fotbalist a fost operat de urgență, la doar câteva zile după ce a ajuns la spital, infectat fiind cu noul coronavirus. Ce probleme s-au ivit de această dată?

Rică Răducanu, din nou pe mâna medicilor. Fostul fotbalist, operat de urgență

Rică Răducanu, din nou pe mâna medicilor. Fostul fotbalist a fost, luni, operat de urgență după ce a întâmpinat dificultăți de respirație. Totul se întâmplă la câteva zile, după ce Rică Răducanu a fost infectat cu noul coronavirus, informează Spynews.

În ultima vreme, Rică Răducanu s-a tot plâns de dureri de nas, care îl împiedicau să respire corespunzător. Medicii i-au spus că are un  furunc nazal, care trebuie îndepărtat.

Rică Răducanu și soția sa, au avut coronavirus

Atunci când a fost depistat cu Covid19, Rică Răducanu a fost internat împreună cu soția sa. Aceasta se află în continuare în spital.

„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Rică Răducanu a fost internat chiar în secția de la Institutul Matei Balș care a luat foc, vineri dimineață

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut (…) Nevasta mea e încă la „Matei Balș”. A avut noroc. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat 2 săptămâni”, a continuat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: