Redactia.ro
Home » Sport » Roger Federer s-a operat! Revine pe teren în 2021

Roger Federer s-a operat! Revine pe teren în 2021

roger federer, operație,

Roger Federer s-a operat a doua oară anul acesta. Elvețianul a suferit o intervenție chirurghicală la genunchiul drept, iar anul acesta va sta departe de terenul de tenis.

Roger Federer s-a operat prima dată la genunchiul drept în luna februarie. El a acuzat probleme chiar în timpul truneului de Grand Slam, Australian Open. A ajuns până în semifinale, dar a fost eliminat. Acum, a fost nevoit să repete operația spunând că a avut probleme în timpul recuperării. Jucătorul de tenis a anunțat că va reveni pe teren în 2021.

„Trebuie să am timpul necesar pentru a fi la 100% recuperat şi a putea juca cel mai bun nivel. Îmi vor lipsi foarte mult fanii şi turneele şi sunt nerăbdător deja să-i revăd pe toţi, la începutul sezonului 2021”, a scris Roger Federer, pe contul său de Twitter.

Federer, jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam

Elveţianul, care va împlini 39 de ani este jucătorul de tenis care are în palmares cele mai multe titluri de Grand Slam, 20. Roger Federer a fost lider mondial timp de 310 săptămâni, un record în acest moment. În prezent este clasat pe locul 3 ATP. Este considerat de foarte mulți cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile.

Donații uriașe făcute de Federer

Elvețianul s-a implicat în ultimele luni în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Fostul lider mondial a făcut o donație considerabilă. Un milion de franci elveţieni, circa 940.000 de euro. Banii au mers către cele mai vulnerabile familii din Elveția. În plus fundația care îi poartă numele a donat un milioan de euro pentru copiii defavorizați din Africa. În ultimii ani, fundația elvețianului a susținut proiecte educaţionale în mai multe ţări africane, Botswana, Malawi, Namibia, Zambia, Zimbabwe şi Africa de Sud. Relația lui Roger Federer cu Africa este una de suflet. Mama sa, Lynette s-a născut în Kempton Park, provincia Gauteng.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: