Redactia.ro
Home » Știri » Romania – Germania EURO U21. Ne-am calificat la JO 2020, dar cine va fi antrenorul nostru acolo, Contra sau Rădoi?

Romania – Germania EURO U21. Ne-am calificat la JO 2020, dar cine va fi antrenorul nostru acolo, Contra sau Rădoi?

GALERIE FOTO (2) Romania - Germania EURO U21

Romania U21 s-a calificat în semifinale la EURO U21, unde vom juca împotriva Germaniei U21, joi, ora 19.00, la TVR 1 şi TVR HD.

Romania U21 s-a calificat în semifinale la EURO U21, dar nu numai atât. Elevii lui Mirel Rădoi ne vor reprezenta şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, unde merg fotbalişti cu vârste sub 23 de ani, dar regulamentul permite ca în lot să fie incluşi şi 3 jucători cu orice vârstă. Jocurile Olimpice de anul viitor va începe pe 24 de iulie, la nici două săptămâni de la finele Campionatului European, la care sperăm că vom merge. Dacă ne calificăm, atunci normal e ca şi lui Contra să-i fie prelungit contractul. Dar dacă, Doamne, fereşte!, nu ajungem acolo, atunci actualul selecţioner cel mai probabil va pleca, scrie Digisport.

Olimpiada va putea fi un prilej pentru viitorul antrenor al primei reprezentative pentru a încerca nişte jucători noi. Normal, dacă Rădoi se află în continuarea sub contract cu FRF, următorul pas pentru el va fi România A. Şi atunci nu ar mai apărea nicio problemă ca el să conducă echipa olimpică.

Citiţi şi:

ROMANIA s-a calificat în SEMIFINALELE de la EURO U21 după 0-0 cu Franta. Jucăm cu Germania. Vom merge şi la JO Tokyo 2020

Nu spun că nu ne-am gândit la situaţie. Va fi destul de complicat pentru că în perioada respectivă echipele noastre vor fi în competiţie, se vor disputa cupele europene … Dar nu ne dorim cu toţii să avem astfel de probleme de rezolvat în fiecare an? Copiii ăştia şi Mirel Rădoi au reuşit o performanţă incredibilă care încă poate fi şi mai mare. Avem timp să luăm o decizie„, a declarat pentru Digi Sport Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF şi omul care nu a ţinut seama de faptul că Mirel Rădoi nu are licenţă PRO şi totuşi l-a pus selecţioner al României U21 în locul lui Daniel Isăilă.

România nu a mai participat la Jocurile Olimpice din 1964, când selecţionata noastră ajunge în sferturile de finală. Aceasta va fi a patra participare a României în turneul olimpic de fotbal, după ediţiile din 1924, 1952, 1964.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: