Redactia.ro
Home » Știri » Romania – Germania EURO U21. INCREDIBIL ce scriu nemţii despre Ianis Hagi

Romania – Germania EURO U21. INCREDIBIL ce scriu nemţii despre Ianis Hagi

Romania – Germania la EURO U21 este semifinala de joi, ora 19.00, de la Bologna, pe care o aşteaptă toţi românii. În cealaltă semifinală, se întâlnesc Franta şi Spania.

Romania – Germania la EURO U21 este prefaţat aşa cum se cuvine de jurnaliştii nemţi, care încep să ne ia în serios. Romania U21 este văzută în contnuare drept revelaţia turneului, dar Germania ne-a luat frica, e clar. Nemţii nu se bucură că au căzut cu noi în semifinale, ba dimpotrivă, par îngrijoraţi. Atât tabloidul Bild, cât și Kicker sportmagazin scriu în termeni laudativi despre „tricolorii” mici, „patrimoniul lui Gică Hagi”, și-i avertizează pe campionii en titre ai Europei asupra atuurilor adversarului: Ianis Hagi, Ionuț Radu și suporterii aflați în număr foarte mare în Italia.

KICKER îl laudă pe Ianis Hagi

Același Kicker a ales faza din minutul 68 a meciului nostru cu Franța (0-0), când Hagi jr, „deloc afectat de-o mare ocazie irosită de Mateta și de haosul instalat pe teren”, l-a lansat în adâncime pe Pușcaș: ”El a demonstrat astfel, încă o dată, de ce numele său se află în carnețele cu notițe ale multor scouteri din Europa. Sunt foarte numeroși aceia care-i prevăd un viitor de aur”, scrie gsp.ro. Alături de Ianis, considerat „imaginea României”, Kicker și Bild îl remarcă pe Ionuț Radu: „Portarul lui Genoa dă siguranță echipei și este favoritul suporterilor, care i-au compus cântece și scandări”. Iar Florinel Coman e văzut drept „o permanentă sursă de probleme pe flancul stâng”.

Romania U21 a fost condusă în preliminarii, în prima parte, de antrenorul Daniel Isăilă. „Eram convins că au calitate şi că pot învinge orice adversar. Germania a arătat o forţă deosebită, dar la ce am văzut la ultimul meci, cu Austria, au arătat că au şi carenţe şi slăbiciuni. Orice este posibil. Şi noi, la forţa, la entuziasmul de care am dat dovadă, de maturitatea în joc, de forţa grupului, suntem capabili de orice„.

Citiţi şi:

Romania – Franta la EURO U21. Cine este Ionuţ Radu, căpitanul nostru, a cărui soră a murit când el avea 9 ani

Daniel Isăilă ne vede în finală

În plus, Daniel Isăilă a mai adăugat că îi vede pe băieţii lui Rădoi la Udine pe Dacia Arena, acolo unde va avea loc finala Campionatului European: „Nu (n.red. – o eventuală calificare în finală nu ar fi o surpriză), din moment ce am ajuns până aici ar fi o confirmare a muncii şi a momentului bun în care ne aflăm„. România urmează să înfrunte Germania, deţinătoarea titlului, în semifinalele turneului final. Partida va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României la Bologna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: