Redactia.ro
Home » Știri » Romania U21 şi performanţa senzaţională îl pot trimite pe George Puşcaş la Real Madrid

Romania U21 şi performanţa senzaţională îl pot trimite pe George Puşcaş la Real Madrid

Victoria României U21 în faţa Croaţiei este una istorică

Romania U21 a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii „tricolori” au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Romania U21 a avut un atacant senzaţional în persoana lui George Puşcaş, cel care a marcat 3 goluri la EURO U21, toate din lovituri de la 11 metri, iar specialiştii au fost impresionaţi de calităţile atacantului lui Palermo, care probabil nu va rămâne la această echipă.

Jurnalistul Oier Fano Dadebat îl propune pe George Pușcaș la Real Madrid, pe care îl caracterizează ca fiind o nouă „stea”. Mai mult, acesta îi reproșează lui Florentino Perez că nu a făcut nimic în acest sens. „Mi se pare ignoranță ca există un jucător ca Pușcaș care strălucește la Campionatul European și Florentino să nu facă nimic să îl transfere”, este mesajul care îl vizează pe președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez.

Ianis Hagi a garantat că puştii încă mai au foame de trofee

Ianis Hagi a declarat, joi seară, că fotbaliştii din naţionala de tineret sunt puţin dezamăgiţi după eliminarea de la Campionatul European, însă a subliniat că el şi coechiperii săi au „foame” de victorii şi trofee. Tatăl său, Gică Hagi, a declarat, joi seară, că jucătorii din naţionala de tineret trebuie felicitaţi şi încurajaţi pentru ceea ce au reuşit la Campionatul European. “Această generaţie ne-a depăşit pe noi. Noi n-am jucat niciodată o semifinală, dar ei au jucat şi felicitările mele”, a afirmat el.

George Puşcaş, dorit la Sheffield United

Revenind la George Puşcaş, atacantul român este dorit la Sheffield United, în Premier League. „Puşcaş e departe de a fi doar un tânăr de perspectivă. Deja are 8 selecţii pentru naţionala mare, pentru care a marcat 4 goluri. Jucătorul a ajuns la Inter până în 2013, dar deşi nu a jucat foarte mult pentru nerazzurri, a dovedit că e un adevărat golgheter în timpul împrumuturilor. El a marcat 9 goluri în ultimul sezon pentru Palermo, în Serie B”, notează shefieldunited.news.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: