Redactia.ro
Home » Sport » Românii care au rămas în Europa League!

Românii care au rămas în Europa League!

Europa League, mircea lucescu, Ciprian Tătărușanu

România nu mai are nicio echipă în Cupele Europene, dar avem mai mulți fotbaliști calificați cu echipele de club. Printre aceștia sunt Ianis Hagi, Nicolae Stanciu sau Ciprian Tătărușanu.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu s-a calificat în optimile Europa League, după ce a învins cu 1-0 pe Club Brugge.

„Au fost câteva probleme în prima repriză, am fost precipitați în privința paselor din jumătatea adversă. La pauză i-am văzut puțini abătuți. S-au grăbit, n-au avut răbdare. Echipa crește de la meci la meci, jucătorii încă nu au încredere în potențialul lor. Cred că este o presiune foarte mare pe ei, foarte mult stres. Vor să readucă Dinamo Kiev acolo unde a fost”, a spus Mircea Lucescu, după victoria din Belgia.

Mai departe s-a calificat și Rangers. Cu Ianis Hagi titular, scoțienii au câștigat clar, 5-2 cu Antwerp, în 16-imile Europa League. Românul a contribuit decisiv la mai două faze în urma cărora scoțienii au marcat. 6.7 este nota pe care a primit-o Ianis pentru prestația din returul cu Antwerp, românul fiind schimbat în minutul 71 cu Scott Arfield.
În următoarea fază din Europa League s-au calificat Villarreal, unde este legitimat fundașul român Andrei Rațiu, după ce a învins Salzburg (4-1, la general). De asemenea și echipa lui Ciprian Tătărușanu, AC Milan merge mai departe, dar și Slavia Praga, unde este legitimate Nicolae Stanciu.

Când are loc tragerea la sorți,/h2>

În optimile competiției s-au calificat trei echipe din Anglia, câte două din Spania, Italia, Ucraina și câte una din Scoția, Olanda, Cehia, Norvegia, Elveția, Croația și Grecia. Tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Europa League este programată vineri, 26 februarie, de la ora 14:00 la Nyon. În această fază nu vor exista capi de serie. Echipele din aceeași țară vor putea juca una împotriva celeilalte.

Echipele calificate în optimile de finală ale Europa League

Tottenham (Anglia)
Ajax (Olanda)
Arsenal (Anglia)
Molde (Norvegia)
Granada (Spania)
Rangers (Scoția)
Șahtior (Ucraina)
Villarreal (Spania)
AC Milan (Italia)
AS Roma (Italia)
Dinamo Kiev (Ucraina)
Dinamo Zagreb (Croația)
Slavia Praga (Cehia)
Young Boys (Elveția)
Manchester United (Anglia)
Olympiacos (Grecia)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: