Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu, cu lopata în mână! Imaginile devenite virale!

Mircea Lucescu, cu lopata în mână! Imaginile devenite virale!

mircea lucescu, deszăpezire, Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a fost surprins când dădea o mână de ajutor pentru deszăpezire terenului înaintea meciului cu Olimpik Donețk. Imaginile au devenit rapid virale, iar la conferința de dinaintea meciului din Europa League antrenorul român a și explicat gestul său.

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, nu a stat pe gânduri și a ajutat la deszăpezire terenului înaintea ultimul meci de campionat, cel cu Olimpik Donețk, câștigat de liderul Ucrainei, scor 3-1. Acesta a explicat totul la conferința de presă pe care a susținut-o înaintea meciului din UEFA Europa League, cu Club Brugge.

„Acela a fost un moment… băieţii terminaseră de curăţat terenul şi rămăsese o porțiune foarte mare cu zăpadă şi atunci am luat lopata ca să dau un exemplu pentru că nu şi-au terminat treaba niciunul dintre cei care au lucrat în zona aceea. Nu a fost nicio altă intenţie din partea mea decât aceea de a reuşi să curăţăm terenul”, a spus Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev – Club Brugge, se joacă joi

Echipa antrenată de Mircea Lucescu joacă astăzi, de la ora 17.00 în prima manșă a 16-imilor UEFA Europa League. Ucrainienii se vor întâlni cu Club Brugge. Antrenorul român a declarat că acest meci este decisiv pentru echipa sa în vederea calificării în manșa următoare.

„Din punct de vedere tactic, ei nu schimbă nimic. Este o echipă ofensivă, o echipă construită pentru a fi ofensivă, joacă de mulți ani în Champions League, au susținere financiară importantă, ceea ce îi face ca de fiecare dată să cumpere jucători importanți pentru ceea ce au nevoie.
Cred că este cel mai echilibrat meci din etapa asta a competiției, având în vedere că sunt două echipe care ocupă primul loc în campionatele lor. Echipa care reușește să își mențină mai bine ideea de joc… va depinde foarte mult de echilibrul pe care noi va trebui sa îl menținem la mijlocul terenului. Să speram că vom reuși să ieșim din pressing-ul lor.
Șansele depind de meciul de mâine. Jucăm la interval de o săptămână, ei vin după șase-șapte meciuri consecutive în campionat, au un ritm mai bun. Abordăm jocul cu convingerea că putem să ne calificăm”, a declarat Mircea Lucescu, înaintea meciului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: