Redactia.ro
Home » Monden » Romina de la Survivor a ajuns acasă! Primele declarații făcute de concurentă

Romina de la Survivor a ajuns acasă! Primele declarații făcute de concurentă

GALERIE FOTO (2) Romina de la Survivor a ajuns acasă! Primele declarații făcut de concurentă

Romina, concurenta de la Războinicii a ajuns acasă și a făcut primele declarații despre experiența trăită în Republica Dominicană. 

Romina de la Survivor a ajuns acasă

Romina, concurenta din echipa Războinicilor de la Survivor România, care a fost votată spre eliminare de Andrei săptămâna trecută, a ajuns acasă. Deși fanii din mediul online considerau că este mult prea devreme să părăsească competiția, se parfe că voturile publicului nu au ajutat-o să rămână în Republica Dominicană.

Războinica a făcut primele declarații despre competiție și a vorbit despre cele mai grele momente din concurs. Romina a dat două exemple relevante în acest sens.

”În camp cred că a fost așa 2-3 trei zile, dormitul pe scândură, dar a fost așa o direre minoră, dar după asta nu am mai simțit-o deloc. Pe traseu mi-a fost puţin frică la toboganul acela, deşi ştiu să înot, dar mi-a fost puțin frică. După ce am făcut traseul acela chiar foarte bine”, a declarat Romina.

Romina dă din ”casa” Războinicilor

Imediat cum a ajuns în România, Romina a făcut și câteva declarații suprinzătoare despre colegii ei, Războinicii. Aceasta consideră că nominalizarea lui Andrei a fost pură strategie.

”Colegul meu Andrei care m-a nominalizat a spus că deși sunt bună sportivă și aduc puncte, iau puncte cu verigile slabe de la Faimoși. În primul rând, nu alegeam eu cu cine să intru. Mi se impunea. Cred că era un motiv să mă nominalizeze mai târziu, să-mi găsească motiv că am jucat doar cu cele mai slabe. A fost o strategie”, a mai spus Romina.

Romina a mai declarat că dacă ar fi fost favorita publicului ar fi votat-o pe Mellina din simplul motiv că ”nu o suporta”.

Romina de la Survivor a ajuns acasă! Primele declarații făcut de concurentă

”Eu intrând cu Marius și cu Sindy am fost mai apropiată de ei. Din ce înțeleg eu, Mellinei îi place foarte mult de Marius și încerca tot felul de chestii și am observat că nu mă suportă și eu nu i-am spus nimic pentru că pe mine mă amuza, sincer”, a declarat Romina.

Mai mult, fpsta concurentă a mai declarat că îi pare rău că l-a votat pe Albert spre nominalizare și dacă ar fi să se întoarcă în acel moment al nominalizării, nu ar mai face această nominalizare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: