Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho a ieșit din închisoare! Ce se întâmplă cu fostul fotbalist

Ronaldinho a ieșit din închisoare! Ce se întâmplă cu fostul fotbalist

Ronaldinho a ieșit din închisoare

Ronaldinho a ieșit din închisoare. După mai bine de o lună fostul Balon de Aur și fratele său au fost eliberați. Nu pot însă să plece din Paraguay.

Ronaldinho este obligat să rămână într-un hotel din Paraguay, iar autoritățile i-au impus o anumită rază în care se poate deplasa. La locația unde este obligat să stea a fost așteptat de familie și prieteni. Fostul fotbalist și fratele său au fost arestați fiind acuzați că au folosit pașapoarte false la intrarea în Paraguay. Jurnaliștii de la The Sun susțin că cei doi au plătit 1.5 milioane de euro pentru a fi plasați în arest la domiciliu. Inițial avocatul fostului jucător al celor de la Barcelona a vrut să plătească suma de 800.000 de euro, iar suma a fost garantată de un prieten al lui Ronaldinho. Judecătorii nu au fost mulțumiți de această sumă și au decis să o mărească luând în considerare averea inculpaților. În plus judecătorii din Paraguay s-au temut că fotbalistul va pleca în Brazilia și nu îl vor mai putea aduce înapoi.

Ronaldinho a ieșit din închisoare! Cum a rămas fără pașaport

Ronaldinho și fratele său, Roberto Assis ar fi trebuit să participe în Paraguay la o acțiune caritabilă. Au fost însă reținuți după ce s-a constatat că aveau pașapoarte false. După 24 de ore au fost eliberați pentru ca după alte câteva ore să fie arestați din nou. Astfel și-au petrecut aproape o lună în închisoare. Fostul fotbalist și fratele său au rămas fără pașaport după ce au fost acuzați de construcția ilegală a unui depozit, într-un port aflat într-o zonă protejată. La momentul respectiv au refuzat să plătească amenda uriașă de 2,1 milioane de dolari și astfel li s-au confiscat pașapoartele. Cei doi aveau termen până în octombrie 2019 să achite, dar aceștia au refuzat. Astfel la suma stabilită s-au adăugat și penalități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: