Redactia.ro
Home » Știri » Roxana Hulpe va prezenta Știrile Protv, în fiecare duminică dimineață. Cine îi va fi coleg

Roxana Hulpe va prezenta Știrile Protv, în fiecare duminică dimineață. Cine îi va fi coleg

Roxana Hulpe

Știrile Protv vor avea o nouă prezentatoare. Roxana Hulpe trece de la reporterie, la pupitrul știrilor, în fiecare duminică dimineață, alături de Cosmin Stan. 

Roxana Hulpe va prezenta Știrile Protv

Începând cu 15 noiembrie, Roxana Hulpe va prezenta Știrile Protv, în fiecare duminică dimineață, la ora 7:00. Ea va avea și un coleg, Cosmin Stan. Roxana are peste zece ani experiență în jurnalism și televiziune. De-a lungul carierei sale a abordat teme precum cele legate de educație, religie, dar și subiecte din sfera socială, informează știrileprotv.ro.

Roxana Hulpe, un jurnalist cu experiență

Roxana Hulpe este un jurnalist complet am putea spune. De-a lungul celor peste zece ani de jurnalism și TV a făcut unele dintre cele mai importante materiale: drama românilor prinși în cutremurul din Amatrice (Italia), venirea Papei Francis în România, moartea regelui Mihai I. Roxana Hulpe este extrem de bucuroasă de noua titulatură, dar recunoaște că o așteaptă o responsabilitate mare:

Am ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, aici unde sunt toți colegii mei din redacție pe care îi vedeți zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă și vă aduc cele mai importante informații cu aceeași dăruire și precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite și apreciate știri din România. Documentate în detaliu și privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, așa cum sunteți obișnuiți de 25 de ani, neștirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori și editori din România. E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”, a spus Roxana Hulpe.

Roxana Hulpe va prezenta Știrile PRO TV de dimineață, în fiecare duminică, alături de Cosmin Stan - 4

Cosmin Stan laudă performanțele Roxanei Hulpe

Cosmin Stan, unul dintre jurnalișii cu experiență al PROTV, laudă potențialul Roxanei Hulpe. El crede că este pe aceeași lungime de undă cu viitoarea prezentatoare de știri.

„Roxana este printre cei mai buni corespondenți ai Stirilor PRO TV, s-a făcut mereu remarcată prin ambiția de a afla adevărul, tenacitatea de a face oamenii să vorbească și acuratețea relatărilor sale în care știe mereu să adauge și un strop de emoție. Lucrăm umăr la umăr în redacție și sunt sigur că vom face o echipă bună la pupitrul știrilor matinale, pentru că suntem pe aceeași lungime de undă”, a spus Cosmin Stan.

Roxana Hulpe a mai primit o ofertă de a prezenta știrile, din partea Prima TV. Dar, se pare că convins-o mai mult postul care a consacrat-o, PROTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: