Redactia.ro
Home » TV » Pleacă de la PRO TV. Cu ce post de televiziune a semnat?

Pleacă de la PRO TV. Cu ce post de televiziune a semnat?

Roxana Hulpe

Roxana Hulpe, jurnalista de la PRO TV a decis să părăsească postul de televiziune după 5 ani de activitate. Aceasta a decis să se mute la Prima TV, însă nu a vrut să divulge motivul plecării. 

Schimbare majora în cariera Roxanei Hulpe

Potrivit paginademedia.ro, jurnalista Roxana Hulpe și-a încheiat contractul cu PRO TV după 5 ani de activitate și va merge să lucreze la un alt post de televiziune, Prima TV. Aceasta va fi prezentator al unuia dintre jurnale.

Roxana Hulpe va putea fi văzută la pupitrul Focus 18, principalul jurnal de al stației, în zilele de la sfârșitul săptămânii. În momentul în care a fost contactată cu privire la acest subiect, jurnalista a refuzat să comenteze placarea ei din trust.

Roxana Hulpe este absolventă a facultăților de Litere și de Geografie, instituții ale Universității Babes-Bolyai. Înainte de a lucra la PRO TV, a lucrat la TVR Cluj, iar pentru aproape doi ani a fost și la Look TV, post deținut la acea vreme de Arpad Paszkany. În urmă cu 5 ani s-a angajat la Pro Tv și până acum a fost reporter pe social, ulterior s-a specializat pe educație.

Roxana Hulpe și-a anulat nunta din cauza pandemiei

Jurnalista de la Pro TV și-a anulat nunta din cazua pandemiei de coronavirus. Aceasta trebuia să se căsătorească pe 30 mai 2020, însă restricțiile i-au dat planurile peste cap. La acel moment jurnalista a declarat că deși evenimentul s-a amânat, va avea loc la finalul lunii iulie.

”Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani, la o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase „Chef-ul anului” la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu, eu sunt pe educație și social. În ziua aia s-a întâmplat să fie nevoie de filmare. Inițial am spus că nu merg deoarece apăruse ceva pe educație. Însă șeful meu a zis: „Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu”. Am mers și în momentul în care am intrat în restaurant am știut că el e”, a mai declarat Roxana Hulpe.

Loading...