Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea i-a făcut cunoștință lui Milan cu frățiorul lui. Cum a reacționat fiul lui Dragoș Paiu

Roxana Vancea i-a făcut cunoștință lui Milan cu frățiorul lui. Cum a reacționat fiul lui Dragoș Paiu

GALERIE FOTO (5) Roxana Vancea i-a făcut cunoștință lui Milan cu frățiorul lui

Roxana Vancea i-a făcut cunoștință lui Milan cu frățiorul lui. Vedeta este în culmea fericirii! În urmă cu patru zile a adus pe lume un băiețel absolut minunat, iar recent au ajuns acasă, unde erau așteptați de Dragoș Paiu și fiul lui, Milan. Cum a reacționat micuțul?

Roxana Vancea i-a făcut cunoștință lui Milan cu frățiorul lui. Cum a reacționat fiul lui Dragoș Paiu

Roxana Vancea i-a făcut cunoștință lui Milan cu frățiorul lui. Sportiva trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu patru zile, aducând pe lume un băiat perfect sănătos. Recent, vedeta a ajuns acasă cu bebelușul ei, iar cel mai entuziasmat de venirea micuțului a fost fiul cel mare al lui Dragoș Paiu, Milan. Băiatul l-a primit cu brațele deschise pe frățiorul său.

Roxana a filmat momentul întâlnirii între cei doi frați, care a fost extrem de emoționant. Vedeta l-a luat pe Milan de mână și l-a dus direct la bebeluș pentru a-l cunoaște, iar Milan a fost fascinat de frățiorul lui. „Ce micuț, doarme! Ce micuț e.(…) Nu vreau să-l trezesc.”, a spus micuțul Milan, filmat fiind de către tatăl său, Dragoș Paiu.

Roxana Vancea l-a încurajat pe Milan să-și atingă frățiorul, promițându-i că nu se va întâmpla nimic rău. „Îți place? El e frățiorul tău. Poți să-l iei, aici are mânuța. (…) Nu-l trezești.”, a mai spus Roxana Vancea pe Instagram.

Milan si-a cunoscut fratiorul

Roxana Vancea, primele reacții după ce a devenit mămică

În urmă cu patru zile, Roxana Vancea a adus pe lume un băiețel. La scurt timp, aceasta a făcut declarații și le-a povestit fanilor ei cum se simte, dar și cum a decurs nașterea. Fosta asistentă TV a declarat că a născut natural și atât ea, cât și bebelușul se simt foarte bine. “Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a spus Roxana Vancea pentru click.ro.

Dragoș Paiu a devenit tată pentru a doua oară, pentru că soțul vedetei mai are un copil, pe Milan, dintr-o relație anterioară. Deși s-a mai confruntat cu aceste emoții, Dragoș a fost extrem de nerăbdător să-și cunoască fiul. ”Sunt copleșit de emoții, nu știu ce să fac mai întâi”, a spus Dragoș Paiu la Antena Stars.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au dorit foarte mult să devină părinți, iar Milan a ajutat-o foarte mult pe vedetă. Fosta asistentă tv a creat o relație specială cu Milan pe care îl consideră al ei, băiatul are o relație deschisă cu mama sa vitregă. „Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă. Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca’, a spus Roxana Vancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: