Redactia.ro
Home » TV » S-a aflat cine e tatăl Elenei Chiriac de la Survivor 2022. E o vedetă TV. Te uitai la el şi nu ştiai că e părintele brunetei

S-a aflat cine e tatăl Elenei Chiriac de la Survivor 2022. E o vedetă TV. Te uitai la el şi nu ştiai că e părintele brunetei

Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022.

Elena Chiriac e una dintre cele mai apreciate şi urmărite vedete de la Survivor 2022, show-ul de la Pro TV. Bruneta a impresionat atât de mult şi a stârnit atât de multe curiozităţi, încât publicul eisiunii a început să se intereseze cine sunt părinţii ei.

Astfel, s-a aflat că tatăl concurentei este şi el vedetă TV. Ba chiar activează de mulţi ani în media.

Romeo Chiriac are talk-show la Canal 33

Tatăl luptătoarei se numeşte Romeo Chiriac. Acesta a lucrat timp de mai bine de 20 de ani la agenția Mediafax de care se leagă numele fostului șef al PRO, Adrian Sârbu, acolo unde fost responsabil de departamentul de sport.

Părintele Elenei este, de asemenea, CEO al Clubului Media Business. Pe lângă asta, Romeo Chiriac este moderatorul unei emisiuni la Canal 33. De aici şi până la zvonurile că Romeo Chiriac ar fi tras sforile pentru fiica lui, la Pro TV, n-a fost decât un pas.

Instituția unde tatăl Elenei Chiriac are rol de conducere oferă companiilor media (și nu numai) informațiile necesare despre publicul pe care îl vizează, dar și strategia pe care ar trebui să o adopte.

Elena, probleme din cauza frumuseţii

La Survivor 2022, Elena a reușit să-i surclaseze la capitolul imagine pe CRBL, Roxana Ciuhulescu, Emil Rengle, Xonia, Otilia Bilionera, Laura Giurcanu sau ex-fotbalistul Robert Niță, printre alții.

Bruneta a şi dezvăluit că aceste calităţi fizice i-au creat multe probleme în timpul şcolii.

Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr.

Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta.

Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă” s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”, a spus Elena pentru viva.

La show-ul de la Pro TV, Elena s-a mai certat și cu Laura Giurcanu, de care s-a apropiat ulterior. A avut câteva ”meciuri” și cu Andreea Tonciu și TJ Miles. Despre tiktoker a spus că este extrem de fals și periculos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: