Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat! El este cel care l-a denunțat pe Alex Bodi

S-a aflat! El este cel care l-a denunțat pe Alex Bodi

”Sharpele Nebunu”, unul dintre cei mai importanți interlopi din Cluj, este cel care l-ar fi denunțat pe Alex Bodi. Cei doi erau cei mai buni prieteni și se distrau la party-uri fastuoase.

 

Alex Bodi, trădat de ”frate”

 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost dat pe mâna autorităților chiar de unul dintre cei mai buni prieteni. Cosmin Pop, alias Sharpele Nebunu, este cel care l-a denunțat pe afacerist.

În acest moment, și Cosmin Pop se află în arest la domiciliu, după ce a fost încătușat, în urmă cu jumătate de an, într-un dosar de proxenetism deschis la Tribunalul Dej. Tot atunci au fost arestați și Codin Pop, Călin Man, Lucian Jula, Vlad Rotar și Tudor Vlașin. Toți aveau afaceri ilegale peste hotare.

Numele lui Alex Bodi a intrat în atenția oamenilor legii după ce s-a aflat ce relație este între el și proxenetul clujean, ”Sharpele Nebunu”.

Cei doi au împărțit atât șampaniile în cluburile de lux, cât și femeile pe care le obligau să practice prostituția, declară Victor Bujiță, proprietarul unui club de MMA din Dej și a fost luptător în Legiunea Străină.

 

Detalii cutremurătoare

Fostul sportiv a făcut dezvăluiri cu un puternic impact emoțional și a mărturisit chinurile la care erau supuse tinerele prostituate.

”Cum a ajuns Bodi de la București la pușcărie? Din cauza sifoanelor! Acum patru luni (…) s-au făcut niște arestări la mine în oraș; niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și-n știrile care au fost acum cu Bodi când a fost arestat. Se numește Sharpele – a cumpărat de la el un Rolls-Royce, de la Bodi; plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună. Și nu avea carte de muncă, nu avea o societate, nimic. Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. (…) cu banii pe care îi făceau femeile, plătea creditul la Bodi”, a mărturisit fostul sportiv Victor Bujiță într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

După cum reiese din fotografiile lui Cosmin Pop de pe Instagram, acesta spunea că el și Alex Bodi sunt “#bombabrothers”. Într-o altă fotografie, interlopul clujean a pus următoarea descriere ” “#brotherforlife #togetherforever”. Însă, între afaceristul Alex Bodi și interlopul clujean pare să se fi produs o ruptură.

Victor Bujiță a mărturisit în vlogul postat pe canalul său de Youtube care era metoda pe care o folosea Sharpele Nebunu ca să racoleze femei pentru prostituție.

Astă-vară au fost arestați toți. Dar cum? Printr-o misiune specială făcută de DIICOT. În același moment în care i-au arestat, le-au dat jos și pe căpitanul poliției de la noi, pentru că ei aveau relații cu polițiștii de la noi din oraș. De-asta își făceau ei treaba liniștiți de 15 ani. Celălalt, Cocolino, cu Bentley, celălalt, cu Rolls-Royce, ălălalt, cu Ferrari, unul, cu Lamborghini (…).

Făceau treabă cu fete, asta era treaba lor. Ei, acolo, în zonă la noi, ce cădea fată, o băga la produs. Aveau stilul lor: le luau, le duceau la petreceri, unde își aduceau ei femeile lor care erau deja pe treabă, ălea le îmbârligau pe ăstea amărâte: «Vrei să fii și tu ca mine?», «Uite cum sunt eu îmbrăcată! Aur, minuni, petreceri, roabe cu șampanie. Șampanie la cinci mii, șampanie la zece mii, lume bună, mașini bune – Bentley, Rolls-Royce, Ferrari, Lamborghini». Îți dai seama, aia săracă, amărâtă, cum e acolo, la noi, în zona aia, ce-a zis: «Vreau și eu! Ce, numai astea? Ce, eu nu pot să fac?». Și cădeau în capcana lor, și oamenii își făceau treaba cu ele, făceau bani pe spatele lor”, a mărturisit fostul sportiv.

”Le tăiau degete, le injectau cu heroină”

Sharpele Nebunu le aducea pe fete la un club din Germania, potrivit informațiilor lui Victor Bujiță. Clubul era deținut de Alex Bodi și de Adrian Tâmplaru. Victor Bujiță susține că au fost arestați mare parte dintre cei dn Dej care erau implicați în acest lucru, însă, au fost eliberați după o săptămână. Victor Bujiță a vorbit despre chinurile pe care femeile le îndurau.

“Ei erau băieți cu femeile! Le tăiau degete, le injectau cu heroină; care vedea că nu mai vrea să meargă pe partea lor, o luau cu japca, o injectau cu heroină sau o băteau, sau o amenința că-i taie degete, că o ia la bătaie. «Fă, mine să-mi aduc banii! Eu vreau bani» și ei aveau clubul lor în Germania, unde le băgau la produs, clubul lor unde-și făceau treaba. De-asta gaborii, nemții, au făcut anchetă și au dat-o la București la DIICOT”, a mai dezvăluit fostul sportiv pe canalul său de Youtube.

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile în dosarul legat de proxenetism și trafic de carne vie, în urma unor percheziții de amploare desfășurate de procurotii DIICOT, pe 11 noiembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: