Redactia.ro
Home » Sport » S-a schimbat din nou data! Când începe Liga I

S-a schimbat din nou data! Când începe Liga I

S-a schimbat din nou data

S-a schimbat din nou data! Oficialii LPF au anunțat că Liga I ar trebui să înceapă cel mai târziu la jumătatea lunii iunie.

Liga Profesionistă de Fotbal anunțase că Liga I ar fi urmat să înceapă pe 5 iunie. Acum însă s-a stabilit o nouă dată. 13-14 iunie. Antrenamentele ar trebui să înceapă după expirarea stării de urgență. În aceste condiții jucătorii au la dispoziție o lună de zile pentru a se pregăti.

“Finalul competiției, undeva în jurul datei de 20 iulie. Atât play-off-ul Ligii 1, cât și Cupa României, trebuie să fie încheiate pentru a putea transmite către UEFA cluburile participante în cupele europene. Ca principiu de lucru, ai nevoie de 11 etape. Mai ai 8 etape de play-off, 3 etape de Cupa României, deci 11 etape. Eu sper că putem relua competiția în luna iunie, cel târziu la data de 13/14 iunie”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan la Digi Sport Special.

S-a schimbat din nou data! Cum se joacă Cupa României

Federația Română de Fotbal ar putea decide ca meciurile din Cupa României să se dispute într-o singură manșă. Este vorba despre semifinalele competiției. Decizia va fi luată în următoarele zile.
Justin Ștefan a vorbit și despre problemele pe care le au cluburile de fotbal din România în acest moment. Se pare că șase echipe sunt în pericol pentru că nu pot lua licența.

”Sunt șase cluburi care au probleme cu licența. Pe lângă Dinamo, mai sunt cinci cluburi care sunt în pericol să nu ia licența din cauza datoriilor. Nu le dau numele. Știți ce înseamnă asta, 40 la sută din cluburile din Liga 1”, a anunțat Justin Ștefan.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că termenul limită pentru obținerea licenței pentru sezonul 2020-2021 a fost prelungit cu o lună.
Liga I a fost întreruptă pe 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: