Redactia.ro
Home » Sport » Scandal din cauza unui test COVID-19! Inter vrea să dea în judecată UEFA

Scandal din cauza unui test COVID-19! Inter vrea să dea în judecată UEFA

Inter Milano, UEFA

Inter Milando vrea dreptate și a decis să dea în judecată UEFA. Înaintea meciului pe care italienii l-au jucat cu Borussia Monchengladbach, Achfraf Hakimi a fost depistat pozitiv cu COVID – 19. Se pare însă că testul a fost greșit.

Inter Milando și Borussia Monchengladbach au terminat la egalitate 2-2, meciul disputat în grupele Ligii Campionilor. Înaintea meciului fotbalistul italienilor, Achfraf Hakimi a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La 48 de ore după efectuarea primului test, fotbalistul a mai făcut unul. De data aceasta rezultatul a fost negativ. În concluzie, Inter Milano susține că primul test a fost greșit iar fotbalistul transferat de la Real Madrid este sănătos. Astfel, potrivit presei din peninsulă italienii vor să dea în judecată UEFA, forul internațional fiind cel care a ales laboratorul.

Inter merge la tribunal

Șefii lui Inter Milano spun că această greșeală i-a costat. Nu s-au putut baza în meci pe un jucător important. Șansele de câștig nu sunt însă foarte mari. Nicio o clinică nu garantează că testele sunt 100% corecte în cazul acestei boli. Oricum, Achraf Hakimi a revenit la antrenamente și pentru meciul din această seară din Serie A este trecut pe foaie ca rezervă. Nu este pentru prima dată când laboratoarele greșesc testele. În urmă cu aproape 3 luni un caz mult mai grav s-a întâmplat în Bulgaria. Un jucător, Martin Kavdanski, fundașul echipei Tsarsko Selo Sofia a fost declarat negativ, deși era bolnav. Acesta a fost folosit în meci iar ulterior 20 de persoane s-au îmbolnăvit. Trei coechipieri și 16 fotbaliști de la echipa adversă. Laboratorul și-a dat seama că a greșit și a anunțat, dar a fost prea târziu. Și în România au existat suspiciuni în momentul în care mai mulți jucători de la CFR Cluj s-au îmbolnăvit înaintea meciului cu FCSB din sezonul trecut. Au fost testați pozitiv la o clinică din București. Apoi la Cluj după o nouă retastare erau sănătoși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: