Redactia.ro
Home » Sport » Alarmă la Inter! Și Ionuț Radu are COVID – 19

Alarmă la Inter! Și Ionuț Radu are COVID – 19

COVID-19, Ionuț Radu, Italia

La Inter Milano încep să apară din ce în ce mai multe cazuri. Portarul român, Ionuț Radu este al cincilea jucător infectat cu noul coronavirus.

Astăzi a fost confirmat faprul că și Ionuț Radu, în vârstă de 23 de ani este bolnav. Încă patru fotbaliști de la Inter sunt pozitivi. Alessandro Bastoni, Milan Škriniar, Roberto Gagliardini și Radja Nainggolan. Inter are meci weekendul următor cu Milan, iar dacă numărul celor bolnavi va crește, antrenorul Antonio Conte ar putea avea probleme în alcătuirea echipei. Ionuț Radu a intrat în carantină, iar starea sa este detul de bună. Mâine tot lotul va efectua noi teste.

Ibrahimovic în continuare pozitiv

În Italia din ce în ce mai mulți fotbaliști au început să se îmbolnăvească. Zlatan Ibrahimovic, atacantul celor de la AC Milan, este în continuare pozitiv la coronavirus, la două săptămâni după ce s-a îmbolnăvit. Chiar dacă este bolnav, suedezul se antrenează acasă zilnic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This animal cannot be tamed

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) pe

Și fundaşul brazilian Leo Duarte, a avut un ultim test pozitiv, așa că își continuă şi el carantina. În urmă cu câteva zile, clubul Genoa a anunțat că se confruntă cu reale probleme. După meciul cu Napoli, la Genoa au fost descoperiți 14 fotbaliști bolnavi. Numărul acestora a crezcut apoi la 17. Acestora li se adaugă și cinci persoane din staff-ul tehnic.

Nici fotbaliștii români nu scapă

În ultima perioadă cele mai multe cazuri le-a avut FCSB. Din fericire toți s-au recuperat și au tevenit pe teren. În ultimele zile și Universitatea Craiova a anunțat că are jucători bolnavi. Cel mai lovit club este însă CSA Steaua. Miercuri clubul din liga a III-a a anunțat că are în total 20 de persoane infectate cu COVID – 19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: