Redactia.ro
Home » Monden » Scandal în TVR din cauza lui Mircea Radu. Declarațiile șocante ale prezentatoarei Marina Almășan

Scandal în TVR din cauza lui Mircea Radu. Declarațiile șocante ale prezentatoarei Marina Almășan

Scandal în TVR din cauza lui Mircea Radu

Mircea Radu a declanșat un adevărat scandal, după ce a recunoscut că și-a declarat doar jumătate din salariul pe care l-a primit de la TVR, după ce sindicatul l-a somat. Colega sa, Marina Almășan l-a mustrat public, iar acest lucru nu a fost pe placul conducerii televiziunii, care a răspuns cu amenințări.

Scandal în TVR din cauza lui Mircea Radu. Declarațiile șocante ale prezentatoarei Marina Almășan

Anul trecut Mircea Radu primea la TVR salariul de 112.574 lei pentru cele 8 emisiuni „Down The Road-Aventura”. Ei bine, jurnalistul a declanșat un scandal după ce a recunoscut că a trecut în declarația de avere doar jumătate de sumă, motiv pentru care Senatul l-a somat să-și repare greșeala.

Astfel, colegii săi susțin că suma pe care prezentatorul o primea este una fabuloasă, în condițiile în care cu acești bani alți producători trebuie să facă emisiuni un an întreg.

Surse din TVR susțin că audiențele emisiunii au fost jenante, motiv pentru care conducerea a decis să sisteze filmările. „E umilitor, mai ales când vezi că TVR aruncă banii (bani public, atenție!) pe emisiuni perdante, în direcții precum Mircea Radu”, au povestit surse din TVR. Șef al comunicării în TVR și consiliere al Doinei Gradea și-a rescris declarația de avere după ce MediaSind a solicitat ANI și DNA să cerceteze neconcordanțele flagrante din declarația de avere a moderatorului Tv.

Astfel, Mircea Radu și-a modificat declarația de avere, care a reieșit că aceasta a primit un salariu de 112.574 lei. Conducerea TVR a reacționat imediat și susține că această situația a fost o eroare omenească neintenționată.

Reacția Marinei Almășan

Marina Almășan, colega de trust a aceastuia a vorbit despre această situație, precizând că este posibil ca Mircea să fi beneficiat doar de o parte din banii încasați în acte.

„Oricum, eu și colegii mei am fost șocați și de banii halucinanți primiți de Mircea la TVR, dar mai ales de gafa impardonabilă pe care a făcut-o, tăinuindu-și veniturile în declarația de avere”, a declarat ea pentru gandul.ro.

În urma acestei declarații, conducerea TVR a amenințat-o că va fi sancționată disciplinar. Pe de altă parte, Sindicatul Român al Jurnaliștilor îi ia apărarea prezentatoarei și cer conducerii TVR sp înceceteze cu orice acțiune de hărțuire asupra Marinei Almășan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: