Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul continuă! Ce spune Bianca Drăgușanu despre amantele lui Alex Bodi

Scandalul continuă! Ce spune Bianca Drăgușanu despre amantele lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi au parte de certuri constante, dar și împăcări pe măsură. 

Bianca Drăgușanu redeschide scandalul

Bianca Drăgușanu nu ezită să își spună părerea cu privire la amantele lui Alex Bodi de fiecare dată când are ocazia. Nici de data aceasta vedeta nu s-a putut abține. Partenera lui Alex Bodi pare că redeschide scandalul cu Daria Radionova, celebra afaceristă de peste Prut care i-a furat mințile omului de afaceri Alex Bodi în urmă cu ecva timp. Bianca a postat un mesaj cu subînțeles pentru rusoiacă, dar s-a adresat și celorlalte foste amante ale lui Alex Bodi. Înregistrarea publicată de fotomodel este virală.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi apre să meargă de minune în ultima perioadă. Însă, blondina pare să nu renunțe la episodul traumatizant petrecut în urmă cu câteva luni. Bianca Drăgușanu nu a dat uitării escapadele partenerului său, deși l-a iertat. Creatoarea de modă a distribuit o filmare în care apare o femeie în timp ce face declarații acide la adresa fostei amantei a soțului.  “Atunci când ești revoltată pe curvele care strică relații”, a fost mesajul care a însoțit postarea vedetei. Bianca a pus un emoticon de râs atunci când a făcut postarea pe Facebook.

“Mă, dacă fac șapte ani de pușcărie, nu mă deranjează! Dar, dacă nu ți-o bat… Cât să-mi dea pentru o curvă? Doi ani? O joc în picioare” , sunt câteva dintre afirmațiile făcute de doamna din înregistrarea făcută publică de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. Nu puțini sunt cei care cred că mesajul din clip este adresat Dariei Radionova, fosta amantă a lui Alex Bodi.

Alți internauți sunt de părere că acesta afost un avertisment al blondinei la adresa femeilor care vor să îi ia locul în viața omului de afaceri. Mai mult, Alex Bodi i-ar fi făcut avansuri cântăreței Anna Lesko.

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episoade violente în trecut

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună după multe episoade violente care au avut loc între cei doi. Deși Bianca a evitat să comenteze afirmațiile cum că ar fi fost bătută de omul de afaceri, fotografiile în care aceasta apare desfigurată au vorbit de la sine.

Alex Bodi s-a căsătorit civil cu Bianca Drăgușanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova, de care s-a despărțit ulterior.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: