Redactia.ro
Home » Știri » Scandalul TAROM. Răzvan Cuc a fost chemat la DNA

Scandalul TAROM. Răzvan Cuc a fost chemat la DNA

TAROM

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost chemat la DNA, pentru a fi audiat în ancheta privind scandalul de la TAROM. Acesta este acuzat că i-ar fi cerut fostului director al companiei aeriene TAROM Mădălina Mezei să țină la sol avioane în ziua moțiunii.

Răzvan Cuc urmează să ajungă la DNA la sfârșitul acestei săptămâni pentru a-și spune punctul de vedere în legătură cu acuzațiile lansate de Mădălina Mezei, potrivit digi24.ro.

La DNA au fost audiați Mădălina Mezei și Constantin Axinia, directorul CFR SA, demis acum o săptămână de ministrul Transporturilor. Acesta a declarat că ministrul l-ar fi demis pentru că a refuzat să semneze un contract care îi ridica suspiciuni: reabilitarea căii ferate dintre Braşov şi Sighişoara.

Fosta şefă a TAROM, patru ore la DNA

Mădălina Mezei a fost audiată luni, timp de 4 ore, la DNA, în dosarul în care l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Am dat toate detaliile (…) Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a declarat fosta şefă a TAROM.

Mădălina Mezei, amenințată de Cuc

Răzvan Cuc, a anunțat, luni, pe Facebook, că se gândește să depună plângere penală împotriva fostului director al Tarom, Mădălina Mezei, ca urmare a declarațiilor acesteia.

Iată mesajul postat de Răzvan Cuc pe pagina de Facebook!

”Față de recentele declarații ale doamnei Madalina Mezei, înțeleg să fac următoarele precizări: Îi solicit public doamnei Mezei să renunțe la a mai invoca fie Ministerul Transporturilor, fie societatea Tarom în retorica domniei sale aservită unor interese de campanie. Îi pot înțelege doamnei Mezei devotamentul pentru linii politice diferite de cele ale mele, dar o somez să înceteze a mai târî structuri ale statului român în aceste declarații.

Cât despre presupusa mea ”bătaie de joc” în legătură cu „cariera și profesia Domniei sale”, îi reamintesc doamnei Mezei că i-am dat numeroase șanse să se afirme în calitate de director general al Tarom, însă rezultatele dezastruoase vorbesc de la sine. Nepotismul, interesele personale și lipsa totală de implicare managerială sunt chestiuni deja de notorietate publică în ceea ce o priveşte.

Compania aeriană Tarom are un nou director general

De astăzi înainte, cetățeanul Răzvan Cuc va aborda această chestiune, prin raportare la instituțiile abilitate ale statului. După consultarea cu avocații mei, în lumina dezvăluirilor nereale din spațiul public ale numitei Mezei Mădălina, dar și pe baza celor afirmate de către această în fața organelor judiciare, analizez posibilitatea legală de a formula o plângere penală pentru infracțiunea de ”inducere în eroare a organelor judiciare” prev. de art. 268 Cod penal.

Pentru corecta informare a opiniei publice arăt că, în toată cariera mea profesională, niciodată nu am dispus ori cerut vreo măsură de natură a afecta siguranța ori interesele cetățenilor români”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: