Redactia.ro
Home » Știri » Scene de groază la stația de metrou Grivița! Pericol de electrocutare

Scene de groază la stația de metrou Grivița! Pericol de electrocutare

Scene de groază la stația de metrou Grivița! Pericol de electrocutare

Scene de groază la stația de metrou Grivița! Pericol de electrocutare. Stația de metrou Grivița a fost inundată serios după ce o țeavă de apă s-a spart chia în zona birourilor angajaților.

Scene de groază la stația de metrou Grivița! Pericol de electrocutare

Imagini șocante la metroul Grivița din Capitală! Zona de metrou a fost inundată după ce țeava de apă s-a spart și s-a infiltrat prin tavan și a inundat o mare parte din birouri. La un moment dat s-a pus chiar problema ca traficul să fie oprit în stațiee pentru ca apa se scurgea către una din liniile de rurale.

Cu mari eforturi, angajații Metrorex au reușit să oprească inundația. Stația de metrou Grivița este cea mai defectă din București.

Stația de metrou Grivița are probleme grave cu inflitrațiile și igrasia

În urmă cu 20 de ani a fost dată în folosință stația de metrou Grivișa, iar de atunci problemele se țin lanț de aceasta. Sunt probleme grave cu inflitrațiile și igrasia, de asemenea, pereții se cojesc, sunt mucegăiți și sunt inundați la aproape fiecare ploaie.

Dar se pare că nimeni nu este interesat să facă ceva pentru a remdia aceste probleme.

Cheltuielile de exploatare includ întreținerea stațiilor, întreținerea șinelor, întreținerea trenurilor. Dacă subvenția care este promisă nu este asigurată, asta se întâmplă. Și probabil vom avea mai multe probleme față de situația actuală dacă cineva nu se apleacă asupra situației”, spunea Ion Rădoi, președintele sindicatului USLM.

Vă reamintim că pe data de 1 martie 2000, s-a dat în exploatare magistrala IV de metrou, având 4 staţii: Gara de Nord II, Basarab II, Griviţa, 1 Mai. La 19 noiembrie 2008 a fost gata tronsonul de prelungire al magistralei III dintre Nicolae Grigorescu şi Linia de Centură.

Citeste si:Eclipsă de lună 2020. Prima eclipsă de Lună din acest an

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini