Redactia.ro
Home » Știri » Scene șocante în Tulcea! O femeie şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

Scene șocante în Tulcea! O femeie şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

Scene șocante în Tulcea! O femeie şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

S-au întâmplat scene șocante în Tulcea! O femeie în vârstă de 41 de ani şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru furt.

O femeie din Tulcea şi-a dat foc în cimitir

Sâmbătă, o femeie din Tulcea a aflat că a fost condamnată la închisoare. Ea i-a spus iubitului că pleacă să îşi dea foc în cimitir pentru că nu putea să suporte ideea de a fi la închisoare. Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat totul, iar poliţiştii, pompierii şi medicii de la Ambulanţă au intervenit de urgenţă.

”În această după-amiază (n.r. ieri), polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publica Tulcea, au fost sesizați de un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, concubina sa in vârstă de 41 de ani din aceeași localitate, ar avea intenția de a se autoincendia în incinta Cimitirului Eternitatea Nou din municipiu, deoarece, pe numele ei s-ar fi emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 4 ani. Mandatul a fost emis de Judecătoria Tulcea pentru infracțiunea de furt”, potrivit comunicatului.

Care este starea femeii

Femeia este în stare foarte gravă la spital, are arsuri de gradul 2 şi 3 pe 60-70% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene. Medicii au intubat-o şi au sedat-o pentru a o ţine în viaţă.

”În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă si o ambulanță SMURD.

În timp ce se apropiau de locul indicat, aceștia au observat că femeia s-a autoincendiat, reușindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii incidentului”, se arată într-o informare a Poliţiei.