Redactia.ro
Home » Știri » Scene șocante într-un magazin din Capitală! Ce a apărut pe frigider, la doar o zi de la dezinsecție

Scene șocante într-un magazin din Capitală! Ce a apărut pe frigider, la doar o zi de la dezinsecție

Scene șocante într-un magazin din Capitală! Ce a apărut pe frigider, la doar o zi de la dezinsecție

Scene șocante au fost filmate într-un magazin din Capitală! Oamenii au observat un detaliu disgrațios pe frigidere, la doar o zi de la dezinsecție. 

Scene șocante într-un magazin din Capitală! Ce a apărut pe frigider, la doar o zi de la dezinsecție

Mai mulți oameni au filmat un frigider dintr-un magazin din București, în timp ce ”mișunau” gândaci. Imaginile au fost surprinse a doua zi, după ce în magazinul respectiv s-a efectuat o dezinsecție. Potrivit reprezentanților lanțului de magazine, cei care se ocupă de astfel de servicii s-au prezentat în magazin cu nici 24 de ore înainte.

După ce imaginile au devenit virale, conducerea magazinului a transmis faptul că se vor face verificări în unitatea respectivă, plasată pe Șoseaua Giurgiului. De asemenea, o altă dezinsecție a fost făcută chiar și cu două săptămâni înainte, arată digi24.ro. Incidentul vine la puțin timp, după ce mai multe persoane au surprins în imagini doi șoareci care mâncau în vitrina unei patiserii din Sectorul 1 al Capitalei.

Cum au reacțioant reprezentanții magazinului

Reprezentanții magazinului au avut și prima reacție după ce fotografia în care doi șoareci au fost surprinși în timp ce „luau masa” nestingheriți chiar din vitrina cu patiserii,a apărut pe internet. Aceștia au dat un comunicat prin care arată că au făcut deratizare și au închis magazinul respectiv pentru a acționa cu soluții mult mai puternice.

Mai mult decât atât, reprezentanții magazinului susțin că ei au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a se asigura că produsele sunt păstrate în cele mai bune condiții, dar din cauza unor factori externi se întâmplă și situații de acest gen.

”Ne dorim să acordăm scuze tuturor clienților noștri în urma incidentului neplăcut petrecut în magazinul nostru din Ion Mincu și să asigurăm pe această cale că intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul menționat, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri. Pentru că ne dorim să luăm măsuri suplimentare, am închis astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. De asemenea, spațiul din magazin este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară.

În prezent, analizăm soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel.”, arată reprezentanții lanțului de magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: