Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare de look pentru Adelina. Nu mai e brunetă

Schimbare de look pentru Adelina. Nu mai e brunetă

Schimbare de look pentru Adelina. Nu mai e brunetă. Frumoasa Adelina Pestritu nu mai este brunetă și nici nu mai are părul scurt. Vedeta s-a fotografiat cu o noua înfățișare, cu plete lungi și blonde, însă doar pentru a onora un contract bănos.

Adelina Pestritu este adepta schimbărilor și vine mereu în atenția fanilor cu noutăți. Așa se face că tânăra mămică a adoptat un look spectaculos, ce-i drept doar pentru moment, care o avantajează extrem de mult. “ Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung, Am făcut o simulare de schimbare totală de look, cu ajutorul unei peruci din păr natural”, a scris Adelina pe Instagram, nu înainte de a cere și părerea prietenilor sai virtuali. Reacțiile nu au întârziat să apară sub formă de comentarii și like-uri la fotografiile postate, iar fanii au fost exgtrem de încântați de îndrăzneala Adelinei.

Adelina, depistata cu Covid-19

Și Adelina Pestritu a contractat temutul Covid-19 în urmă cu ceva vreme. Vedeta și-a spus temerile și a mărturisit cu sinceritate că îi este frică. „Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te ferești de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă poate mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune! Aveți grijă de voi și purtați masca!!!”, a fost îndemnul Adelinei Pestritu pe rețelele de socializare.

Imediat după tratamente și vindecare, Adelina Pestritu și familia ei au plecat în străinătate pentru o mică vacantă și relaxare. Turcia a fost destinația aleasă, iar Adelina a profitat de ocazie și a mărturisit că este pentru prima dată când își ia micuța Zeny pe avion. „Încercăm să o păcălim să nu se sperie”, scria Adelina Pestritu pe rețelele de socializare.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: