Redactia.ro
Home » Monden » Se însoară Cătălin Scărlătescu? Mărturisirile care l-au dat de gol

Se însoară Cătălin Scărlătescu? Mărturisirile care l-au dat de gol

Oare bat clopote de nuntă pentru Chef Cătălin Scărlătescu? Cheful are o relație de mai bine de un an cu Doina Teodoru. Cei doi ar putea chiar să facă pasul cel mare și să-și consolideze mai mult relația. După cum a mărturisit Cătălin Scărlătescu, ar putea fi vorba despre o căsătorie pe neașteptate.

Se însoară Cătălin Scărlătescu? Mărturisirile care l-au dat de gol

Deși este o diferență de 17 ani între cei doi, asta nu pare să îi îndepărteze. Chef Scărlătescu se simte iubit și fericit alături de actrița Doina Teodoru. Se pare că fosta concurentă de la iUmor l-a cucerit la scurt timp după ce s-au întâlnit, a dezvăluit juratul.

„Încă nu ( nu s-a gândit încă la nuntă n.r). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chef Scărlătescu pare să dea semne că ar vrea să se însoare, dar într-un mod spontan. De altfel, felul în care vorbește despre legătura cu Doina Teodoru transmite mai mult decât o simplă relație.

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, în vârstă de 32 de ani, este actriță. În 2017 ea a câștigat „iUmor”. Tânăra a fost remarcată în emisiune de Mihai Bendeac, alături de care a și colaborat apoi în diverse proiecte.

„Am ajuns la emisiune la recomandarea unui coleg de la teatru. Am mai fost acum doi ani, dar nu m-am descurcat atât de bine. E drept, nici nu am făcut prea mult lobby atunci să mă voteze lumea. Şi chiar şi acum, după ce am câştigat, continui să nu am încredere în astfel de concursuri. Mă bucur însă că momentul meu a fost apreciat de Mihai Bendeac, un artist desăvârşit şi un jurat cu experienţă în domeniul comediei. Asta contează cu adevărat”, a spus Doina într-un interviu pentru viata-libera.ro despre emisiunea „iUmor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: