Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Stan, ipostaze incendiare alături de noua iubită. Au petrecut clipe romantice

Sebastian Stan, ipostaze incendiare alături de noua iubită. Au petrecut clipe romantice

Sebastian Stan petrece clipe romantice alături de noua sa iubita sa, Alejandra Onieva, în Mexic. Fotografii i-au surprins în ipostaze incendiare. 

Sebastian Stan iubește din nou

Sebastian Stan și-a făcut o nouă iubită, Alejandra Onieva cu care petrece clipe romantice în Tulum, Mexic. Au fost fotografiați în clipele lor romantice, iar actorul pare că se bucură de momentele alături de noua parteneră.  Mai exact, starul de 38 de ani și partenera sa au fost fotografiați în Quintana Roo, în Yucatán Peninsula.

Sebastian Stan și Alejandra păreau foarte fericiți unul cu celălalt. Ea are 28 de ani. Aceasta și-a pus în evidență trupul de invidiat într-un costum alb de baie, format din două piese.

Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat cu patos

Sebastian Stab și Alejandra au fost suprinși cum se sărutau pasional. Alejandra și Sebastian sunt de jumătate de an împreună, semn că iubirea lor este una cât de cât serioasă.

Cine este mai exact Ajandra Onieva

Alejandra Onierva arată foarte bine la cei 28 de ani: o blondă cu un trup de invidiat, posterior bombat, picioare tonifiate, bust generos și un abdomen plat. Însă, sunt semne de întrebare în acest triunghi amoros. Frumoasa actriță se zvonește că ar fi și într-o altă relație. Aceasta are pe contul său personal mai multe fotografii cu un tip pe nume John Kortajarena și el actor de meserie.

Sunt speculații cum că s-ar cunoaște de  mai bine de doi ani. Fanii și-au pus mari semne de întrebare în momentul în care actrița a publicat o imagine cu actorul în timp ce se aflau în pat, la o zi distanță de la apariția cu Sebastian Stan.

S-a elucidat misterul

Dar, se pare că lucrurile nu stau așa cum par. Fanii au aflat că John Kortajarena are o altă orientare sexuală și este căsătorit cu un alt bărbat.

Celebrul actor român, Sebastian Stan joacă alături de Robert Pattinson în „The Devil All The Time”.Totodată, Netflix a lansat trailer-ul pentru The Devil All The Time. Pe data de 16 septembrie, va avea premiera. El va juca și alături de alte staruri celebre, precum: Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska și Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley.

Personajul lui Stan va apărea în seria The Falcon and the Winter Soldier care urmăreste aventurile lui Sam Wilson și Bucky Barnes.Starul din The Gossip Girl joacă și în thrillerul 355 alături de Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong’o, Edgar Ramírez și Bingbing Fan. Sebastian Stan este plecat de la vârsta de 8 ani din România, alături de mama lui. Inițial s-au dus în Austria, iar mai târziu au plecat în America.

“Mama mea a fost cea care a insistat să continui să vorbesc românește, ei îi datorez asta, deși a fost destul de dificil, noi mai întâi am plecat în Austria, unde a trebuit să învăț germană, mai apoi în America, unde am învățat engleză”, a declarat actorul în 2018, când a venit în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: