Redactia.ro
Home » Monden » Secretul bine păstrat al Mariei Dragomiroiu. Ce nu face niciodată când vine vorba de podoaba capilară

Secretul bine păstrat al Mariei Dragomiroiu. Ce nu face niciodată când vine vorba de podoaba capilară

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră, este foarte bine cunoscută pentru părul ei lung, cu care a devenit faimoasă și de care are mare grijă și acum, la 65 de ani.

Ce ritual respectă cu sfințenia Maria Dragomiroiu când vine vorba de părul ei

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu este cunoscută pentru apariția ei cu un păr lung, mătăsos și sănătos. De multe ori a vorbit despre cum își întreține, de fapt, podoaba capilară și cum a reușit să își păstreze părul sănătos în toți acești ani.

Astfel, interpreta de muzică populară a explicat ce nu a făcut niciodată părului său. Deși nu s-ar crede asta, Maria Dragomiroiu nu a mers niciodată la salon, pentru că cea mai mare încredere atunci când vine vorba de părul ei este ea însăși. Astfel, ea nici nu a fost să se tundă, nici să se vopsească la vreun salon de înfrumusețare.

„Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata”, a explicat Maria Dragomiroiu.

Cum are Maria Dragomiroiu grijă de ea la 65 de ani

Maria Dragomiroiu a vorbit și despre ritualul ei de îngrijire. Astfel, ea a explicat că a folosit întotdeauna creme românești pentru tenul său, pe care are grijă să îl scape de urmele de machiaj mereu. Folosește apă și săpun, dar și demachiant.

„Folosesc doar creme româneşti. Am o piele foarte subţire şi nu am avut probleme. Am foarte mare grijă, la orice oră aş ajunge acasă dimineaţă, la 5, la 6-7, eu nu mă culc nedemachiată. Neapărat să mă spăl pe faţă cu săpun, orice demachiant nu mă ajută, după aceea dau cu cremă”, a povestit interpreta de muzică populară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: