Redactia.ro
Home » Știri » Șeful lui Alex Bodi, primele declarații după ce afaceristul a fost ridicat de DIICOT: ”Nu știu nimic”

Șeful lui Alex Bodi, primele declarații după ce afaceristul a fost ridicat de DIICOT: ”Nu știu nimic”

Șeful multimilionar al lui Alex Bodi, Josep Heit a oferit primele declarații după ce fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat, miercuri, de procurorii DIICOT. Acesta este acuzat de proxenetism, împreună cu alți 18 indivizi.

Ce spune șeful lui Alex Bodi

Josep Heit, șeful multimilionar al lui Alex Bodi, presupus om de afaceri în relația cu Bianca Drăgușanu, a oferit primele declarații după ce acesta a fost ridicat, miercuri, de procurorii DIICOT. Josep Heit a spus la Antena Stars că nu știe nimic despre acuzațiile care i se aduc lui Alex Bodi și că ceea ce s-a întâmplat astăzi, a aflat din presă.

Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea - WOWBiz

Alex Bodi, în atenția DIICOT

Alex Bodi a fost ridicat chiar din vila sa luxoasă, miercuri dimineață, de un echipaj de mascați. Acuzațiile care i se aduc sunt grave. El este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. Atât el, dar și  restul persoanelor implicate și reținute de poliție au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova în vederea audierii.  Este vorba despre 18 persoane conduse la audieri.

Acestea abordau fete din mediul online care se ocupau cu prostituția, concret, prin metoda ”Lover Boy”. După ce începeau relații cu victimile le obligau să se prostitueze în cluburi. Ba chiar le violau și le vândeau altor proxeneți, informează stirileprotv.ro

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile.

Un detaliu important suprins în fața casei lui Alex Bodi

După ce a fost ridicat de proxenet, paparazzi au suprins un detaliu important în fața porții lui Alex Bodi. Mai exact, un buchet de trandafiri roz, lângă tomberon.

Cum acționa grupul de infractori

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, potrivit DIICOT.

Bianca Drăgușanu se distrează în Dubai

În timp ce fostul ei iubit a fost săltat de DIICOT, Bianca Drăgușanu se află în Dubai și se distrează alături de Ramona Gabor. Blodina a spus că pregătește surprize fanilor și că…viața ei capată culori. Este, de asemenea, recunoscătoare pentru mesajele frumoase pe care le primește.

”Vreau să vă mulțumesc din toată inima mea pentru toate mesajele frumoase pe care mi le dați în fiecare zi și că sunteți atât de aproape de mine. Stați în continuare cu ochii pe mine, pentru că vă pregătesc surprize. Viața mea capătă culori minunate, e din ce în ce mai frumoasă. Sunt foarte fericită pentru toate mesajele pe care le primesc și pentru toată susținerea pe care o am din partea voastră”, a spus Bianca Drăgușanu, cu doar o zi înainte ca fostul soț să fie săltat de DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: