Redactia.ro
Home » Știri » Și-a luat cea mai mare țeapă în Mamaia! Se aștepta la o cazare de lux, dar când a ajuns acolo a rămas șocată

Și-a luat cea mai mare țeapă în Mamaia! Se aștepta la o cazare de lux, dar când a ajuns acolo a rămas șocată

GALERIE FOTO (3) Și-a luat cea mai mare țeapă în Mamaia! Se aștepta la o cazare de lux, dar când a ajuns acolo a rămas șocată

Situația pe litoralul românesc este din ce în mai dramatică. Prețurole au crescut considerabil, iar toată lumea promite condiții de lux, însă realitatea e total alta. 

Și-a luat cea mai mare țeapă în Mamaia! Se aștepta la o cazare de lux, dar când a ajuns acolo a rămas șocată

O familie din București a avut parte de o experiență destul de supărătoare în timpul sejurului de pe litoralul românesc, mai exact din stațiunea Mamaia Nord. Aceștia și-au luat o țeapă de zile mari la cazare!

Situația din Mamaia i-a făcut pe turiști să se întrebe cu adevărat ce s-a întâmplat cu stațiunea de lux. Acum, țepele sunt destul de dese, iar asta a simțit-o chiar o familie din București pe pielea lor. Aceștia au închiriat la prețul de 300 de lei pe noapte o garsonieră într-o zonă bună a stațiunii Mamaia Nord, în apropiere de plajă. În anunț se promiteau condiții de lux, însă în realitate turiștii nu au avut parte nici măcar de apă caldă.

O femeia a povestit pe rețelele de socializare țeapa pe care și-a luat-o. Aceasta a mers la mare împreună cu soțul și copilul de trei ani. Pentru a avea un sejur cât mai plăcut, aceștia au ales să închirieze o garsonieră din Mamaia Nord ce promitea codiții foarte bune, scrie cancan.ro.

După ce au semnalat nemulțumirile au fost dați afară

Când au ajuns la cazare au avut parte de o adevărată surpriză. Cei trei au fost cazați într-o altă garsonieră decât cea prezentată în anunț, iar condițiile cât și atitudinea proprietarului au lăsat de dorit. Se pare că nu exista apă caldă, garsoniera era foarte murdară, iar după ce au semnalat nemulțumirile au fost dați afară de proprietar.

”Ni s-a dat o altă garsonieră, nu cea rezervată. Aceasta în care am fost cazați nu avea apă caldă deloc, nu se făcuse curat în ea, era un praf de nedescris. Deși garsoniera era de lux, nu aveam saci menajeri, burete și detergent de vase ca să spăl paharele foarte murdare de la bucătărie, ca să le putem folosi. Terasa era foarte prăfuită și fără uscător pe care să ne punem lucrurile ude.

Deși știa că suntem 2 adulți și 1 copil nu s-a asigurat ca oferă condiții pentru cei 300 de lei solicitați și plătiți la cazare, iar când nu a reușit să rezolve cu apa caldă, ne-a reproșat că a băgat benzină de 150 de lei să vina să ne rezolve problema și că pe lângă faptul că nu ne convine că nu avem apă caldă, mai avem și alte observații. A zis să plecăm că ne dă banii înapoi, deși era 7.00 seara, sâmbătă, și aveam un copil de 3 ani obosit și nespălat după o zi de plajă. Garsoniera este în Mamaia, Aleea Itaca nr. 2, ap. 10”, a scris femeia, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: