Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, de nedespărţit de Darren Cahill la Wimbledon

Simona Halep, de nedespărţit de Darren Cahill la Wimbledon

Simona Halep start la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Wimbledon, unde o va întâlni pe Mihaela Buzărnescu. Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu se vor înfrunta în runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce Buzărnescu a dispus, luni, de americanca Jessica Pegula cu 6-4, 6-4.

Buzărnescu (31 ani, 53 WTA) a obţinut victoria într-o oră şi 21 de minute în faţa americancei de 25 de ani, care se află pe poziţia a 72-a în clasamentul mondial.

Simona Halep în sferturi la Eastbourne
Simona Halep în sferturi la Eastbourne. Românca o va întâlni astăzi de la 14.30 la turneul din Anglia, pe Angelique Kerber, vechea sa rivală.

În primul set, Buzărnescu a fost condusă cu 2-0, a restabilit egalitatea, 2-2, Pegula a făcut un nou break şi a avut 3-2, dar românca a reuşit trei ghemuri consecutive, desprinzându-se la 5-3. Mihaela a servit pentru set, dar americanca a făcut break, Buzărnescu încheind setul pe serviciul adversarei, 6-4. În actul al doilea, Buzărnescu a condus cu 4-0, dar Pegula a revenit formidabil şi a egalat, 4-4, Buzărnescu s-a redresat la timp şi şi-a făcut serviciul, 5-4, iar apoi a încheiat conturile cu un break, 6-4, potrivit Agerpres.

Citiţi şi:

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Adversare la Wimbledon 2019

Românca şi-a asigurat un cec de 72.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA. Buzărnescu a ajuns anul trecut până în turul al treilea la Wimbledon, la prima sa participare pe tabloul principal. Simona Halep (27 ani, 7 WTA) a învins-o, luni, pe belarusa Aleksandra Sasnovici (25 ani, 36 WTA) cu 6-4, 7-5. Halep şi Buzărnescu s-au înfruntat o singură dată, în 2008, la turneul ITF de la Monteroni D’Arbia (Italia, 25.000 de dolari), Simona câştigând cu 6-3, 6-0, în primul tur.

Simona Haelp o va întâlni pe Buzărnescu

Simona Halep o va întâlni pe Mihaela Buzărnescu, în turul 2 de la Wimbledon, iar organizatorii au anunțat ora la care se va desfășura duelul 100% românesc de miercuri. Partida Halep – Buzărnescu este programată a doua pe terenul 2 și va începe nu mai devreme de ora 15:00 (ora României). Înainte de cele două, se va disputa meciul dintre Stan Wawrinka și Reilly Opelka, conform Digisport.

Etichete: